Στογιάνοβιτς και με τη... βούλα στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στογιάνοβιτς και με τη... βούλα στον ΠΑΟΚ



Την απόκτηση του Λούκα Στογιάνοβιτς ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, Ο Σέρβος πλέι μέικερ θα αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Είχατε ενημερωθεί από το greekhandball.com για τις επαφές της ομάδας με Σέρβο παίκτη από τις 30 Ιουνίου (δείτε εδώ).

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ:


"Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Luka Stojanovic, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος στο Λέσκοβατς της Σερβίας το 1998, ο Luka Stojanovic αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 186cm.

Ξεκίνησε καριέρα του την αγωνιστική περίοδο 2016-17 από την τσέχικη, Talent M.A.T. Plzen, με την οποία απέκτησε τις πρώτες του ευρωπαϊκές παραστάσεις αγωνιζόμενος στα προκριματικά του EHF Cup.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η σκοπιανική, Metalurg. Στην πρώτη του χρονιά στην γειτονική χώρα, ευτύχησε να συμμετάσχει στους ομίλους της κορυφαίας χαντμπολικής διασυλλογικής διοργάνωσης, το EHF Champions League.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Metalurg, με την οποία πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και για τα προκριματικά του EHF European Cup.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές του, ο Luka Stojanovic έχει συμμετοχές σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Σερβίας.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Luka Stojanovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι τιμή μου που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια από τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων. Αγαπώ την Ελλάδα και τους Έλληνες και πιστεύω είναι ένα πλεονέκτημα για εμένα να παίζω στην Θεσσαλονίκη, γιατί νιώθω σαν το σπίτι μου. Ελπίζω να ζήσουμε μία υπέροχη σεζόν»".

No comments