Στη Δράμα και τη νέα σεζόν ο Μπέτζιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Δράμα και τη νέα σεζόν ο ΜπέτζιοςΤην ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Ραφαήλ Μπέτζιο, για ακόμα μία σεζόν ανακοίνωσε η Δράμα Bianco Monte.
Ακολουθεί η ανάρτηση της ομάδας στο Facebook:

"Ο Ραφαήλ Μπέτζιος και την νέα χρονιά κάτω από τα δοκάρια της Δραμινής ομάδας.

Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 ανακοινώνει την ανανέωση της μεταγραφής από τον Φοίβο Συκεών του Ραφαήλ Μπέτζιου και την νέα σαιζόν. Οι Δραμινοί με την απόκτησή του από τον Φοίβο Συκεών συμπληρώνουν το δίδυμο τερματοφυλάκων της νέας περιόδου. Μαζί τους στο Roster της ομάδας μπαίνει και ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Αλέξης Τοζακίδης ο οποίος γυμνάζεται και με το κλιμάκιο της Εθνικής Παίδων. Ο Ραφαήλ Μπέτζιος είναι 1,92, έχει αποκατασταθεί πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο και πέρυσι έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια δείχνοντας ότι είναι πολύ καλά. Να σημειωθεί ότι ο αθλητής διετέλεσε μέλος της Εθνικής Εφήβων, και είναι δημιούργημα του Φοίβου Συκεών στον οποία αγωνίστηκε πριν 3 χρόνια στην Α1. Το κενό του Κώστα Γουργούμη μεγάλο, αλλά οι Παπάζογλου, Μπέτζιος όσες φορές αγωνίστηκαν έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της θέσης. Έχουν ταλέντο και όλοι στην ομάδα τους εμπιστεύονται.

Ο Ραφαήλ Μπέτζιος δήλωσε: Χαίρομαι για την παραμονή μου στην ομάδα και ελπίζω σε μια καλή και αποδοτική χρόνια . Στόχος είναι να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει το στόχο της."

No comments