Πιθανή η επιστροφή του Νικολαΐδη στον ΠΑΟΚ - Στα... σκαριά μεταγραφή Σέρβου - Συζητήσεις με Σεϊρεκίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πιθανή η επιστροφή του Νικολαΐδη στον ΠΑΟΚ - Στα... σκαριά μεταγραφή Σέρβου - Συζητήσεις με Σεϊρεκίδη



Σε συμφωνίες για ένταξη αθλητών στο δυναμικό του ελπίζει πως πλησιάζει ο ΠΑΟΚ. Κατά πληροφορίες του greekhandball.com, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν αποκλείεται να ενσωματώσει στο ρόστερ του τον 28χρονο, Νίκο Νικολαΐδη, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και κατά την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας, ως δανεικός από τους Θεσσαλονικείς. Έχει γίνει επαφή με τον παίκτη και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται κατάληξη. Παράλληλα, επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ομάδα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Σέρβου πλέι μέικερ.
Ακόμα, επαφή έχει γίνει, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του greekhandball.com, με τον 25χρονο πλέι μέικερ, Λευτέρη Σεϊρεκίδη, ο οποίος αποχαιρέτησε, στις αρχές Απριλίου, την Τόνγκερεν, που μετέχει στη BENE-League. Μεταξύ των δύο πλευρών, του ΠΑΟΚ και του διεθνή Έλληνα αθλητή, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. 

No comments