Μπάχαλο χωρίς τέλος στα Πρωταθλήματα της Δανίας, νέα προσφυγή από τρεις ομάδες, κατά των αποφάσεων της Ομοσπονδίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπάχαλο χωρίς τέλος στα Πρωταθλήματα της Δανίας, νέα προσφυγή από τρεις ομάδες, κατά των αποφάσεων της Ομοσπονδίας



Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσονται τα Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών στη Δανία. Στις 25 Μαΐου, η Ομοσπονδία της χώρας φάνηκε να δίνει οριστικό τέλος στις υποθέσεις της ανάδειξης Πρωταθλητών και υποβιβασμών  των ομάδων, ωστόσο σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “Ritzau”, η Νόρτζελαντ (υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία ανδρών), η Άαλμποργκ (υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία γυναικών) και η Όντερ (υποβιβάστηκε από τη δεύτερη κατηγορία ανδρών) ετοιμάζονται να επανέλθουν… δριμύτερες, και να καταθέσουν ένσταση, ζητώντας εκ νέου την ακύρωση της απόφασης.

Αίτημα των τριών ομάδων είναι να μην πραγματοποιηθούν οι υποβιβασμοί για τη σεζόν 2019/20, καθώς δεν ολοκληρώθηκε στα γήπεδα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Άαλμποργκ, Χένρικ Σκαλς, δήλωσε σχετικά:
«Η ομάδα θα προσφύγει κατά των ετυμηγοριών της Ομοσπονδίας, οι οποίες ανακοινώθηκαν στις 25 Μαΐου. Απαιτούμε να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση σχετικά με τους υποβιβασμούς των συλλόγων".

No comments