Η Δράμα «έδεσε» Τουνγκελίδη και Χαϊτίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Δράμα «έδεσε» Τουνγκελίδη και Χαϊτίδη



Στη Δράμα Bianco Monte παραμένουν οι Ευγένης Τουνγκελίδης, Χρήστος Χαϊτίδης, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με το σωματείο, γεγονός που γνωστοποίησε η ομάδα. Το greekhadball.com είχε προαναγγείλει την εξέλιξη στις 31/05 (μεταβείτε στο σχετικό κείμενο πατώντας εδώ).

Ακολουθούν οι δηλώσεις των δύο αθλητών, όπως αναρτήθηκαν στη σελίδα των Δραμινών, στο Facebook:

Ο Χρήστος Χαϊτίδης δήλωσε: «Για άλλη μια χρονιά θα βρίσκομαι στη Δράμα. Πλέον, αρχίζω και νιώθω όντως Δραμινός, όπως πολλοί άνθρωποι με χαρακτηρίζουν εδώ. Δεν άργησα καθόλου να απαντήσω θετικά σε μια ακόμη ανανέωση, διότι νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ευχαριστώ και πάλι τον κ. Θόδωρο Τογανίδη, που τρέχει για όλους και για όλα και κατέστησε την παραμονή μου εφικτή. Ευχαριστώ τον coach, Σάκη Βαλαβάνη, για την εμπιστοσύνη, που δείχνει στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και κάθε μέλος του Bianco Monte Δράμα 1986, που κάθε χρόνο βοηθούν, ώστε να μεγαλώσει αυτός ο σύλλογος. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, που ήταν παρόντες στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Του χρόνου πάμε πιο ψηλά!».

Ο Ευγένης Τουνγκελίδης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, που θα αγωνιστώ για άλλη μία σεζόν με την φανέλα του Bianco Monte Δράμα 1986 και θα βοηθήσω με την παρουσία μου να ανεβάσουμε την ομάδα μου όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να μείνω για άλλη μία χρονιά, καθώς με τα παιδιά έχουμε χτίσει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε μαζί ενωμένοι ακόμα και όταν κάτι πάει στραβά. Στόχος μου είναι να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να πετύχει η ομάδα αυτό που θέλει. Τέλος, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση και στο προπονητικό team που πιστεύουν σε 'μένα και μού έχουν εμπιστοσύνη, νομίζω μέχρι και σήμερα τους έχω βγάλει ασπροπρόσωπους».

No comments