Σάγκοσεν: "Ενοχλητικό το γεγονός ότι προπονούμαι ακόμα με την Παρί Σεν Ζερμέν" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σάγκοσεν: "Ενοχλητικό το γεγονός ότι προπονούμαι ακόμα με την Παρί Σεν Ζερμέν"



Στο “TV2” μίλησε ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Σάντερ Σάγκοσεν, ο οποίος από την 1η Ιουλίου θα γίνει... κάτοικος Γερμανίας, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με το Κίελο για τη μεταγραφή του. Ο διεθνής Νορβηγός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι καλείται στις προπονήσεις των Παριζιάνων, σε καιρό αγωνιστικής απραξίας :

"Έπρεπε να επιστρέψω στο Παρίσι για να ολοκληρώσω τις τελευταίες εβδομάδες του συμβολαίου μου, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου". Ήταν μια απαίτηση έτσι ώστε να πληρωθούν στο ακέραιο ο μισθός και τα μπόνους μου. Δεν επιτρέπεται η προπόνηση με σωματικές επαφές, αλλά συναντιόμαστε ούτως ώστε να διατηρηθεί η φυσική μας κατάσταση, τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω και είναι ενοχλητικό".

Ο Σάγκοσεν, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Νορβηγός παίκτης της σεζόν 2019/20, από τους συναδέλφους και τους προπονητές του Πρωταθλήματος της χώρας του, για δεύτερη φορά μετά την περίοδο 2014/15. Ο ίδιος σχολίασε:

"Είναι πάντα υπέροχο όταν οι παίκτες είναι αυτοί που ψηφίζουν. Το εκτιμώ πραγματικά αυτό".  

O 25χρονος αθλητής, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Νορβηγία να κατακτήσει την τρίτη θέση στο πρόσφατο EURO,  στις 28 και 29 Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Κιέλου στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ 2019/20 και εκεί θα  «συναντήσει» την Παρί Σεν Ζερμέν.

No comments