Αλβανός: "Ανυπομονούμε για τη σειρά των τελικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο " - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός: "Ανυπομονούμε για τη σειρά των τελικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο "


Δηλώσεις στο greekhandball.com, παραχώρησε ο Αλέξης Αλβανός, εκφράζοντας την ανυπομονησία της ΑΕΚ, να αγωνιστεί στους τελικούς του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Παράλληλα τόνισε ότι η προσπάθεια που έκαναν οι ομάδες τη φετινή αγωνιστική σεζόν, θα ανταμειφθεί μόνο με την ανακήρυξη Πρωταθλητή και Κυπελλούχου. Αναλυτικά είπε:

"Είμαστε σε κατάσταση αναμονής για τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας σχετικά με το πότε και που θα γίνουν οι τελικοί των πλέι οφ και του κυπέλλου που εκκρεμεί από το Μάρτιο.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ανακηρυχθεί Πρωταθλητής και Κυπελλούχος, ειδικά μετά από τόση προσπάθεια και κόπο που έκαναν οι ομάδες και οι διοικήσεις. Πρέπει να ανταμειφθεί η προσπάθεια όσων αγωνίστηκαν αλλά και όλων όσων συνέβαλλαν σε αυτήν.

Εμείς είμαστε σε εγρήγορση και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο που όρισε η πολιτεία με την πρόσφατη ΚΥΑ. Θεωρώ ότι πριν ξεκινήσει η σειρά των τελικών, θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει ένα επαρκές χρονικό διάστημα προετοιμασίας, το οποίο θα δοθεί από τη διοργανώτρια αρχή που είναι η ΟΧΕ.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να αγωνιστούμε στους τρεις τελικούς για το Πρωτάθλημα, όσο και γι αυτόν στο Κύπελλο. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε τόσο εμείς οι προπονητές, όσο και οι παίκτες, αφού έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και το ταλέντο μας, κάτι που αποδείξαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς".

No comments