Δ. Γεωργιάδης: «Ευτυχισμένος που έκλεισα την καριέρα μου μ' ένα Πρωτάθλημα - Θέλω να συνεχίσω, από άλλο πόστο, στην ΑΕΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δ. Γεωργιάδης: «Ευτυχισμένος που έκλεισα την καριέρα μου μ' ένα Πρωτάθλημα - Θέλω να συνεχίσω, από άλλο πόστο, στην ΑΕΚ»



Ευτυχισμένος δήλωσε στο greekhandball.com ο Διονύσης Γεωργιάδης, για το γεγονός πως αποσύρεται από την ενεργό δράση έχοντας κατακτήσει, στην τελευταία του σεζόν, Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Ο αρχηγός της Ένωσης και κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ, σχολίασε, επιπλέον, πως η αθηναϊκή ομάδα άξιζε, δίχως καμία αμφισβήτηση, τον τίτλο και τόνισε, ακόμα, πως θα ήθελε να συνεχίσει στο σωματείο, από άλλο ωστόσο πόστο.
Επεσήμανε: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ήταν κάτι, για το οποίο δουλέψαμε σκληρά ολόκληρη την σεζόν και δίκαια κατέληξε σ' εμάς το Πρωτάθλημα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα της Handball Premier, χωρίς καμία αμφισβήτηση. Προσωπικά, νιώθω ευτυχισμένος, που μπόρεσα να κλείσω την καριέρα μου μ' ένα Πρωτάθλημα. Αυτός ήταν και ο λόγος, που δεν αποχώρησα έναν χρόνο νωρίτερα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και σίγουρα σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί η προσπάθεια που καταβάλαμε ήταν μεγάλη. Εύχομαι ολόψυχα, το Πρωτάθλημα αυτό να είναι μόνο η αρχή, και να ακολουθήσουν και άλλα τρόπαια μέσα στα επόμενα χρόνια».
Όσον αφορά στην τελευταία αγωνιστική του περίοδο και στην πιθανότητα να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΑΕΚ, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Ήταν μια περίεργη σεζόν, καθώς γνώριζα ότι θα ήταν η τελευταία. Παρά τις δυσκολίες, καταφέραμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Νιώθω πολύ περήφανος γι' αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που κλείνω τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο.
Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω στην ΑΕΚ από άλλο πόστο, αλλά είναι νωρίς ακόμα, για να ξέρουμε. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια σχετική συζήτηση».

No comments