Σαν σήμερα: Ο Διομήδης Άργους κάνει το πρώτο "βήμα" προς την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, στον εντός έδρας τελικό, απέναντι στη Βάκερ Τουν (pics & vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαν σήμερα: Ο Διομήδης Άργους κάνει το πρώτο "βήμα" προς την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, στον εντός έδρας τελικό, απέναντι στη Βάκερ Τουν (pics & vid)



Οκτώ χρόνια πέρασαν από την πρώτη νίκη του Διομήδη Άργους κόντρα στη Βάκερ Τουν, στο πλαίσιο του εντός έδρας τελικού για το Τσάλεντζ Καπ. Οι "Λύκοι", με ανάρτησή τους στο Facebook θυμήθηκαν την ιστορική νίκη, η οποία επετεύχθη σαν σήμερα (20/5), το 2012.

H ανάρτηση του Διομήδη Άργους:

"Flashback No3. Κυριακή 20/5/2012
Η ώρα του πρώτου τελικού για το Challenge Cup έφτασε. Οι Λύκοι έτοιμοι για την τελευταία εμφάνιση της σεζόν 2011-12 εντός Ελλάδας. Αποφασισμένοι να παλέψουν από το πρώτο δευτερόλεπτο γιαυτό που κέρδισαν με τον ιδρώτα τους και τη δουλειά τους, το δικαίωμα στο όνειρο να είναι αυτοί που θα στεφθούν Κυπελλούχοι Ευρώπης. Λίγοι έδιναν ελπίδες στον Διομήδη απέναντι σε μια ομάδα με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ. Είναι το αουτσάιντερ απέναντι στην πολύπειρη και ισχυρή Βάκερ Τουν, αλλά έχουν ένα κρυφό όπλο που στη διάρκεια του αγώνα θα προβληματίσει ιδιαίτερα τους Ελβετούς. Και σε αυτή τη μάχη δεν θα είναι μόνοι καθώς εκατοντάδες Λύκοι στις κατάμεστες κερκίδες είναι έτοιμοι για το δικό τους αγώνα, γιαυτό που ξέρουν καλά να κάνουν. Να εμψυχώνουν και να δίνουν την ώθηση που χρειάζονται οι Λύκοι στο παρκέ. Και τα κατάφεραν περίφημα αποσυντονίζοντας τον αντίπαλο, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες μας με πάθος και ψυχή να βρίσκουν λύσεις στις πολύ δύσκολες καταστάσεις του αγώνα και να αποκτούν ισχυρό προβάδισμα στο σκορ κατά διαστήματα.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Βάκερ Μάρτιν Ρούμπιν: «Είχαμε σημαντικό πρόβλημα αναφορικά με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε σήμερα και στήριξε τον Διομήδη όσο καλύτερα μπορούσε. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια ζεστή ατμόσφαιρα αν και οι φίλαθλοι μας γεμίζουν το γήπεδο.»
Η πρώτη μάχη τελικά απέφερε το κέρδος της διαφοράς των τριών γκολ (26-23) και του χαμηλού σκορ, καθώς και τη μεγάλη ικανοποίηση της νίκης σε έναν Ευρωπαϊκό Τελικό, σημαντικότατο επίτευγμα που ελάχιστοι είχαν πετύχει μέχρι τότε. Αλλά όλοι ήξεραν αμέσως με τη λήξη πως τίποτα δεν προμηνύεται εύκολο στις 28 Μαΐου που ήταν η ρεβάνς στην Ελβετία. Εκεί θα τους περιμένει μια ακόμα δυνατότερη αναμέτρηση με έναν αντίπαλο που πλέον τους ξέρει καλά. Η Καζάνα όπως χαρακτηριστικά την είχε βαφτίσει ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα απαιτήσει από όλους να υπερβάλλουν εαυτούς για μία ακόμα φορά..."

Δείτε ολόκληρη την αναμέτρηση:













No comments