Ο Δεληχρήστος αποσύρεται από την τεχνική ηγεσία του Ζαφειράκη Νάουσας - Επαφές με τον Κώστα Δεληγιάννη, για την θέση του πρώτου προπονητή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Δεληχρήστος αποσύρεται από την τεχνική ηγεσία του Ζαφειράκη Νάουσας - Επαφές με τον Κώστα Δεληγιάννη, για την θέση του πρώτου προπονητή


Ανακατατάξεις αναμένεται να γίνουν στον Ζαφειράκη Νάουσας. Ο προπονητής, Χρήστος Δεληχρήστος, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, έχει λάβει την απόφαση να αποσυρθεί από την τεχνική ηγεσία. Παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσει να «υπηρετεί» την ομάδα, την οποία οδήγησε στην Handball Premier, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Α2 Ανδρών, όμως από την θέση του δεύτερου προπονητή, αλλά και από την θέση του προπονητή των ηλικιακών τμημάτων.
Κατά πηγές της ιστοσελίδας μας, υπεύθυνοι του Ζαφειράκη έχουν προχωρήσει σε επαφές με τον προπονητή, Κώστα Δεληγιάννη, ο οποίος εργάζεται, προς το παρόν, στον Αερωπό Έδεσσας, ως βοηθός του Γιάννη Πηλαλίδη. Μεταξύ της ομάδας της Νάουσας και του Βεροιώτη στην καταγωγή, Δεληγιάννη, έχουν γίνει συζητήσεις. Ο ίδιος αξιολογεί ακόμα μία πρόταση και φαίνεται ότι δεν έχει λάβει οριστική απόφαση για το μέλλον του.
Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο ο Ζαφειράκης θα γιορτάσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α2 Ανδρών, επικεφαλής του σωματείου αναφέρουν πως αυτός δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Σίγουρα, πάντως, τα πανηγύρια θα γίνουν «εντός επιτρεπτών πλαισίων».

No comments