Αύριο (13/05) συνεδριάζει το ΔΣ της ΟΧΕ - Η ΚΥΑ, οι κινήσεις από εδώ και στο εξής και ο... χρόνος, μεταξύ άλλων, στην «ατζέντα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο (13/05) συνεδριάζει το ΔΣ της ΟΧΕ - Η ΚΥΑ, οι κινήσεις από εδώ και στο εξής και ο... χρόνος, μεταξύ άλλων, στην «ατζέντα»



Αύριο (13/05) θα συνεδριάσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΔΣ της ΟΧΕ, έτσι ώστε να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορονοϊού και να επανεκτιμηθούν να δεδομένα (το greekhandball.com είχε προαναγγείλει το ΔΣ σε προχθεσινή (10/05) σχετική δημοσίευση / μεταβείτε πατώντας εδώ).
Βέβαιο είναι πως θα συζητηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), στην οποία συμπεριλήφθηκε μέχρι και το... κρίκετ, όχι όμως το χάντμπολ, το βόλλεϋ και το μπάσκετ. Το γεγονός πως δεν υπήρξε μέριμνα για το χάντμπολ δυσαρέστησε, όπως είναι άλλωστε φυσιολογικό, τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας, οι οποίοι... άλλα περίμεναν και άλλα τελικά διάβασαν.
Αυτό που τονίζεται από στελέχη της Ομοσπονδίας είναι πως η ΟΧΕ βρίσκεται σε αδιέξοδο, οι υπεύθυνοί της αισθάνονται εγκλωβισμένοι. Γι' αυτό, πρωτίστως, θα πρέπει, αναφέρουν, να προχωρήσουν σε νέες επαφές με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να ξεκαθαρίσει, επιτέλους, το τοπίο.
Ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί η ΟΧΕ από εδώ και στο εξής θα συζητηθεί, επίσης, μεταξύ άλλων, στο αυριανό ΔΣ και θα ανταλλαχθούν απόψεις. Ο χρόνος, βέβαια, πιέζει και έτσι τα μέλη του ΔΣ αναμένεται να συζητήσουν και για το πόσο είναι διατεθειμένη η Ομοσπονδία να περιμένει για μια πιθανή επανέναρξη.   
Παρ' όλα αυτά, λέγεται ότι αποφάσεις κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παρθούν και η αυριανή διαδικτυακή συνεδρίαση θα περιοριστεί στα πλαίσια συζήτησης.

No comments