Τα... γύρισε η Νέα Ιωνία, που γνωστοποίησε επίσημα, σήμερα (12/05), στην ΟΧΕ ότι θέλει να διεξαχθούν οι τελικοί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα... γύρισε η Νέα Ιωνία, που γνωστοποίησε επίσημα, σήμερα (12/05), στην ΟΧΕ ότι θέλει να διεξαχθούν οι τελικοί




Οι εκπρόσωποι της Νέας Ιωνίας, Παντελής Χατζηιωάννου (γενικός γραμματέας) και Σοφία Ναϊσίδου (τεχνική διευθύντρια) φαίνεται πως... ξέχασαν γρήγορα όσα είχαν δηλώσει στο greekhandball.com πριν από ακριβώς πέντε ημέρες (07/05). Η ιστοσελίδα μας είχε καταγράψει με ακρίβεια και είχε αποτυπώσει απολύτως ορθά όσα τα δύο πρόσωπα είχαν τονίσει, γνωρίζοντας, βεβαίως, πως οι δηλώσεις τους θα δημοσιεύονταν.
Τότε, με απόλυτη σαφήνεια (μεταβείτε στο σχετικό κείμενο πατώντας εδώ) έκαναν γνωστό πως, έπειτα από συνεννόησή τους με το τμήμα γυναικών του ΠΑΟΚ, θα αιτούνταν επίσημα την μη διεξαγωγή των τελικών του Πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας και θα αποδέχονταν να αναδειχθούν Πρωταθλητές οι Θεσσαλονικείς, καθώς θεωρούσαν ότι ήταν προτιμότερο να προετοιμαστεί η ομάδα τους -και φυσικά οι υπόλοιπες- για την επόμενη σεζόν. «Δεν πρόκειται να... κατέβουμε στο γήπεδο. (...) Το ζήτημα είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποιός θα κατακτήσει το τρόπαιο», είχε επισημάνει, μάλιστα, ο κ. Χατζηιωάννου.
Από την άλλη, και για του λόγου το αληθές, ο έφορος του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, είχε δηλώσει (07/05) στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: « (...) Μάλιστα, η Νέα Ιωνία πρότεινε την ανακήρυξη του ΠΑΟΚ Mateco ως Πρωταθλητή της τρέχουσας περιόδου, λόγω πρωτοπορίας του στην βαθμολογική κατάταξη έως τώρα...» (σ.σ. ο κ. Χασεκίδης παραχώρησε πρώτα δηλώσεις στο greekhandball.com και έπειτα στο acpaok.gr, όμως για την εξάλειψη έστω και της παραμικρής αμφιβολίας για την φερεγγυότητα και την σοβαρότητά μας, προτιμήσαμε να επαναφέρουμε τα λεγόμενά του από το acpaok.gr).
Παρ' όλα αυτά, σήμερα (12/05), μ' ένα κείμενο λίγων γραμμών, το οποίο απεστάλη στην ΟΧΕ, το αθηναϊκό σωματείο έκανε στροφή... 180 μοιρών και υπογράμμισε πως «είναι αυτονόητο ότι στόχος είναι η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων, με προτεραιότητα την υγεία όλων». Με λίγα λόγια, η Νέα Ιωνία δεν προκύπτει από πουθενά, τόσο από την συγκεκριμένη πρόταση, όσο και από το έγγραφο συνολικά, πως είναι αρνητική στην διεξαγωγή των τελικών! Κάθε άλλο, θα λέγαμε. Ζητάει να επιστρέψει στο γήπεδο, αλλά με ασφάλεια.
Επιπλέον, μέσω του ίδιου κειμένου αναφέρει πως αναμένει την ενημέρωση της Ομοσπονδίας σχετικά με την διεξαγωγή ή μη των Πρωταθλημάτων (συμπεριλαμβανομένων των μοριοδοτούμενων) και αιτείται τεστ ανίχνευσης του ιού, χωρίς επιβάρυνση για τα σωματεία, όσες φορές κριθεί απαραίτητο, για όλους τους εμπλεκόμενους σε μια αναμέτρηση ή σε μια προπόνηση.
Γιατί τα... γύρισε η Νέα Ιωνία; Ποιός ξέρει... Το σίγουρο είναι ότι οι δύο εκπρόσωποί της (Χατζηιωάννου - Ναϊσίδου) όχι μόνο αυτοαναιρέθηκαν, αλλά και εκτέθηκαν.

No comments