Στα 7 μέτρα…. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα 7 μέτρα….

Αξίζει πιστεύω να καταθέσω την άποψη μου για μερικά θέματα που συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα. Ευτυχώς το χαντμπολακι μας κάθε μέρα μας δίνει αφορμές ευχάριστες ή δυσάρεστες να ασχολούμαστε. Δόξα τω θεό, διότι είμαστε σε εγρήγορση! Θα αναφερθώ πρώτα στα αγωνιστικά και επειδή χθες παρακολούθησα ζωντανά ένα μόνο ματς, αυτό της ΑΕΚ με τον Φίλιππο θα ασχοληθώ με αυτό αρχικά. Ο Φίλιππος στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο, επιθετικά δεν υπήρχε κανένα σχέδιο και ήταν προβλέψιμος 1000%, οπότε το 15-10 στο 27’ ήταν ένα φυσιολογικό σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή, άλλα και γενικά ένα φυσιολογικό σκορ αν λάβουμε υπόψη την εν γένει παρουσία των ομάδων από την αρχή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μας έχει συνηθίσει σε μια σταθερότητα, ενώ ο Φίλιππος είναι ομάδα του ύψους και πολύ περισσότερο του βάθους. Η κατάληξη του αγώνα λίγο με νοιάζει, με νοιάζει όμως η νοοτροπία. Δεν είναι τυχαίο βέβαια που οι Βεροιώτες για δεύτερο συνεχόμενο ματς χάνουν την νίκη μέσα από τα χέρια τους. Οι ευθύνες πιστεύω ότι βαραίνουν δύο. Α) την διοίκηση και β) τους παίκτες και όχι την Τεχνική ηγεσία. Κανείς δεν μπορεί να προσδώσει ευθύνες στον Κώστα Τούτση (βοηθό προπονητή), ούτε και στον Ιβιτς, ο οποίος είναι ξένος και θέλει πίστωση χρόνου. Η επιλογή όμως ενός προπονητή που στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, βαραίνει μόνο την διοίκηση και μόνο γι’ αυτό το λόγο, διότι όσον αφορά την επιλογή του αυτή θα την κρίνουμε αργότερα. Ο Φίλιππος από αυτούς τους τρεις χαμένους πόντους μπορεί και να έχασε την τετράδα και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Προσωπικά αν θέλετε τη γνώμη μου είμαι υπέρ του Ελληνα προπονητή. Ειδικά όταν μιλάμε για τέρατα της ιστορίας, όπως ο Φίλιππος, ο Ιωνικός, ο Δούκας πρέπει να κάθονται στον πάγκο άνθρωποι που ξέρουν την ιστορία των ομάδων. Ο Φίλιππος δεν είναι τυχαία ομάδα. Οσον αφορά τις ευθύνες των παικτών, ακόμα πιο πολλές. Καλά οι ξένοι, είναι πραγματικά στον κόσμο τους, όσο για τους Ελληνες δεν έχουν καμία δικαιολογία. Ο Φίλιππος είναι από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία και τους παρέχει τα πάντα, έχουν δέκα ανθρώπους πάνω από το κεφάλι τους. Μέχρι και με αεροπλάνο ήρθαν για να μην ταλαιπωρηθούν, ενώ άλλοι έκαναν βόλτες ανά την Ελλάδα για να φτάσουν χθες στον προορισμό τους για να παίξουν. Οσο για τα οικονομικά, δεν το συζητώ, άλλοι στην Ελλάδα πληρώνονται κάθε τρεις και τέσσερις μήνες και ματώνουν στο γήπεδο. Και μιας και είπαμε για γήπεδο, κάθε μέρα έχουν τις προπονήσεις τους σε δικό τους γήπεδο, ενώ άλλοι (πχ. ΑΕΚ) ψάχνουν ακόμα με όλα τα προβλήματα φυσικής κατάστασης, που χθες δεν φάνηκαν. Οι παίκτες του Φιλίππου είναι έμπειροι και η αξία τους δεδομένη. Είναι στο χέρι τους (12 αγωνιστικές ακόμα) και έχουν τον χρόνο να το δείξουν και τότε όλοι θα τους βγάλουν το καπέλο, πρώτος εγώ.
Οσον αφορά την ΑΕΚ αγωνιστικά αποδείχθηκε χθες πόσο πολύτιμος είναι ο Στρέμπατς, αν έχει κάτι σοβαρό το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο, άλλα νομίζω ότι είναι το τελευταίο που σκέφτονται στην ΑΕΚ. Το πρώτο είναι η βιοσημότητα της και ομάδα χωρίς γήπεδο δεν υπάρχει. Ας αφήσουμε όλοι παραπέρα τα οπαδικά και τα συμφέροντα μας και να δούμε την αλήθεια κατάματα. Αν φύγει η ΑΕΚ από το χάντμπολ, δεν θα χάσει η ΑΕΚ, το χάντμπολ θα χάσει. Γι’ αυτό είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε να μην συμβεί αυτό. Δεν μπορούμε να θέλουμε τις μεγάλες ομάδες στο άθλημα και να μην τους παρέχουμε γήπεδο και δεν δέχομαι την εξήγηση ότι αυτό είναι δικό της θέμα. Λάθος. Είναι θέμα όλων μας.
Για τον Ιωνικό ΝΦ έχω να πω τα εξής. Κάποιοι νομίζουν πως είναι φυσιολογικό να πέσει η ομάδα στην Α2. Εγώ αν πέσει αυτό το σωματείο τους προτείνω να παραιτηθούν όλοι από τις θέσεις τους, θα είναι πολύ μικρότερο το κόστος από το να τους βαραίνει για όλη τους τη ζωή η ιδέα ότι συμμετείχαν στην διοίκηση, όταν ο Ιωνικός έπεσε κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια. Δεν έκαναν τίποτα για να το κρατήσουν στις υψηλές θέσεις και να διεκδικεί όπως πρέπει τρόπαια, αντιθέτως έκαναν πολλά για το φουντάρουν. Εγώ κάνω την εξής ερώτηση, πως επενδύθηκαν τα 50.000 Ευρώ που πήρε ο Ιωνικός από την ΑΕΚ για τις μεταγραφές των Καφφάτου- Μπακαούκα; Τι παίκτες πήρε για τους αναπληρώσει, τι παίκτες πήρε για να επανδρώσει το τμήμα;

ΥΓ: Και μην βιαστεί να πει κανείς ότι δεν ασχολήθηκα με άλλα θέματα. Ερχονται κι’ άλλα 7 μέτρα….

62 comments

Anonymous said...

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΜΕΙΣ(ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ) ΣΤΗΝ ΑΕΚ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ...ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ?ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΤΛ????

Anonymous said...

Μάλλον δεν κατάλαβες το άρθρο. Το άρθρο αναδυκνείει την ανάγκη να βρίσκεται στο χάντμπολ η ΑΕΚ. Όλες οι ομάδες που ανέφερες, αγωνίζονται σε δημοτικά γυμναστήρια πλήν του Δούκα, ο οποίος κατα το παρελθόν, έχει κι αυτός αγωνιστεί σε δημόσιο γυμναστήριο (Ζηρίνειο). Επίσης για να αντιληφθείς το μέγεθος της "ευθύνης" της ΟΧΕ, σου υπενθυμίζω ότι το ΜΟΝΟ τμήμα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που δεν έχει έδρα, είναι το χάντμπολ. Βόλλευ (άνδρες-γυναίκες), φούτσαλ και τα υπόλοιπα τμήματα δεν αντιμετώπισαν ανάλογο πρόβλημα. Γιατί άραγε; Εδώ όμως αξίζει να αναφέρουμε και την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση του Δημάρχου της Ν.Φ και του αδερφού του και Προέδρου του Ιωνικού, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να υπονομεύσουν την ΑΕΚ, μη διαθέτοντας πλήρως ή μερικώς, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ γυμναστήριο της ΝΦ και στην ΑΕΚ. Μάλιστα ο Δήμαρχος Κόντος χρησιμοποιεί το γελοίο επιχείρημα, ότι στο καταστατικό της ΑΕΚ αναγράφεται ώς έδρα η Αθήνα και όχι η Ν.Φ.

Anonymous said...

Το κακό με ορισμένους αθλητές του φιλίππου είναι στην νοοτροπία τους........είναι πληρωμένοι στο ακέραιο απο την διοίκηση και αυτοί κοροιδεύουν .......πρώτα τους εαυτούς τους και μετα τον υπέροχο κόσμο τους..........και αυτός ο κόσμος δεν τους πούλησε ποτέ !! αλλά τώρα δεν ξέρω......

Anonymous said...

ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΠΡΟΤΑΣΗ : ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ !! ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΙΔΗ, ΚΟΥΡΟΥΜΛΙΔΗ, ΜΠΑΝΤΗ Γ, ΔΡΑΓΚΟΛΑ, ΜΑΝΤΖΟ, ΡΕΜΠΕΛΑΚΟ, ΚΟΡΩΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ,ΓΙΟΥΠΗΣ, ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ , ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΠΛ ? ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ !! ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ !! ΦΤΑΝΕΙ!!

Anonymous said...

δεν διαφωνώ με τον προηγούμενο στην φιλοσοφία της σκέψης. Προτείνω στην διοίκηση άμεσα ο Χατζόγλου να αναλάβει ηγετικό πόστο γιατί αγαπά την ομάδα και μπορεί να την βοηθήσει με το παρπάνω. Δεν τον συγκρίνω με τουσ άλλους.

Anonymous said...

Πρώτα για το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ και της κάθε ΑΕΚ. Θέλετε να πειστούμε δηλαδή πως αν η διοίκηση της ερασιτεχνικής είχε ανθρώπους που έτρεχαν πίσω από την ομάδα θα έμενε χωρίς γήπεδο; Αν η ΑΕΚ θέλει το χάντμπολ οφείλει και να το θωρακίσει και στο φινάλε ας πληρώσει για να βρει στέγη. Τέλος ο κρατικοδίαιτος αθλητισμός και ας πάψει η καραμέλα αυτή. Όσο για τον Φίλιππο και την άποψη για τους "μικρούς", παραμύθια!!!Κανείς Ίβιτς δε θα ρισκάρει με τους μικρούς κι ας λέγανε οι άνθρωποί του ότι τον πήρανε για να τους προωθήσει

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 29630/12.6.08 ΚΕΦ Δ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΕΔΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Η ΟΧΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩς ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ?
ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Α1 , ΓΙΑΤΙ ?? ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ?? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΠΧΕ ? Ο ΙΒΙΤΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Α1 . Κ Α Κ Ω Σ !!

Anonymous said...

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΗΑ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ !
ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ , ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ. ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.....ΚΡΙΜΑ.
ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΚΟΣΜΟ (ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΤΑ ) ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΓΙΟΥΠΗ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΡΕ ΒΕΛΙΚΟΒΙΤΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΠΑΝΩ ........ΠΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

Anonymous said...

Το είπα και παραπάνω. Οι άλλες ομάδες παίζουν σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ γυμναστήρια. Η ΑΕΚ γιατί όχι; Επαναλαμβάνω ότι είναι το μόνο τμήμα της που δεν έχει στέγη. Τα υπόλοιπα έχουν γιατί προφανώς βοήθησαν κάποιες ομοσπονδίες και δημοτικές αρχές. Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει ένας δήμαρχος που να είναι "σύντροφος" του Αγγελούδη, για να βοηθήσει; Ο Βεροιώτης 5:36 το μόνο που έχω να πω, ότι είναι κοντόφθαλμος και χαζός. Πιστεύει δηλαδή ότι αν βρεθεί γήπεδο στην ΑΕΚ, θα αδικηθούν οι υπόλοιποι. Επίσης το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι η εξασφάλιση γηπέδου για τους αγώνες που αναφέρεται η προκήρυξη, αλλά για τις προπονήσεις. Οπότε μην επικαλείσαι την προκήρυξη. Το μόνο που θα συμφωνήσω είναι για μερικούς ανθρώπους της ερασιτεχνικής που τα έμαθαν όλα και το παίζουν παράγοντες του αθλήματος και δεν έχουν βάλει δραχμή από την τσέπη τους.

Anonymous said...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΘΑ ΚΡΑΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,ΠΑΝΤΑ!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Anonymous said...

για ποιό χαντμπωλ μιλάτε! Για ποια δικαιοσύνη; ε ρε, όλοι όσοι ασχολούνται με το χαντμπολ στην ελλάδα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή και η τακτοποίηση στο δημόσιο.. Για ποιο χάντμπολ μιλάτε....

Anonymous said...

για τον 6.17

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΡΓΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

Anonymous said...

Σου απάντησα για την προκήρυξη, ελπίζω να το κατάλαβες, γιατί πρέπει να το έχεις αναφέρει ξανά. Η ΑΕΚ έχει εδρα για τους ΑΓΩΝΕΣ. Δεν έχει γήπεδο για προπόνηση και αυτό είναι το πρόβλημα. Εσύ πως το εξηγείς δηλαδή ότι είναι το μόνο άθλημα της που δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί, ενω τα υπόλοιπα έχουν; Δεν μπορεί η ομοσπονδία να κάνει τίποτα; Για σένα αυτό είναι το σωστό;

Anonymous said...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΔΗΛΩΘΗΣΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ π.χ.Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ?ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ Α2???ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΧΤΙΣΕ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ...ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...

Anonymous said...

ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ Ο ΠΑΟΚ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΣΑΝΕ 3 ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ,ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΩΦΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.ΣΚΟΥΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ Ο "ΑΟ ΠΕΡΑ ΒΡΥΣΗΣ" ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜ ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ...

Anonymous said...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ?

Anonymous said...

υπάρχει! Για περοσσότερες πληροφορίες παρε το Nικολίτσα τηλέφωνο

Anonymous said...

ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.ΕΣΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Anonymous said...

ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ....ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ. ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΩΣΤΟΣΟ) ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΕΡΔΗ Η ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ΠΑΟΚ ΒΓΗΚΕ ΕΥΡΩΠΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ Η ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ ΚΛΠ. ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΕΔΕΣΣΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΤΡΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ (Α ΡΕ ΑΡΧΕΛΑΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ), ΚΙΛΚΙΣ, ΒΕΡΟΙΑ (ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΞΑΝΑ Η ΓΕΒ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ ΑΡΑΓΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Η ΙΣΠΑΝΙΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;

Anonymous said...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΚΙ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΚΙ.ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ 3.ΟΟΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ, ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ, ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΟΚ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ 2-3 ΒΛΑΚΕΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Η SPORTDAY ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΛΗ. ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΥ ΣΤΗΛΗ. ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΟΛΟΙ.

Anonymous said...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΈΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΩ), ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

Anonymous said...

Κατά την άποψη μου το επιθυμητό είναι κάπου στη μέση. Καλές οι μεγάλες ομάδες αλλά χωρίς την επαρχία δεν γίνεται. Γιατί οι μεγάλες ομάδες πως θα προκύψουν; Από παρθενογένεση; Με τι παίκτες; Και το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί δεν μπαίνουν τόσα χρόνια οι ομάδες ΟΣΦΠ και ΠΑΟ; Ποιός θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα άραγε;

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ 50000 ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΦΑΤΟΥ-ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ....ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Anonymous said...

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙΛΚΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟ,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ,ΔΟΥΚΑ Η ΑΝ Η ΟΡΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ(ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ)ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 3 ΜΕ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ?ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΛΙΣ Ο ΟΣΦΠ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕ Ο ΟΣΦΠ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΗΓΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Anonymous said...

Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΤΗΝ Α2.ΜΑΖΕΨΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ .Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ....

Anonymous said...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΙΔΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΡΗ.ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ.

26 Ιανουάριος 2009 11:42 πμ

Anonymous said...

11:42 ολοι μαζι και ειμαστε πολλοι θα πρεπει τωρα να τους δωσσουμε το μυνημα.Κυριε βιτζηλαιο κι εσεις οι υπολοιποι που διαφωνησατε και αποχωρησατε ενωμενοι θα αναλαβουμε το χαντμπωλ του ιωνικου.Τουλαχιστον να σωσουμε ολο αυτο το φυτωριο που ακολουθει και πολυ ελαχιστες ομαδες εχουν.Δεν θα διαπραγματευτουμε τιποτα.Κυριοι θα απαιτησουμε την απομακρυνση των γνωστων θαμωνων τα τελευταια χρονια.ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ.ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ.ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ.ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

Anonymous said...

ΒΟΥΡΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΜΠΕΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ-ΦΩΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ-ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ-ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΠΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΣΤΑΣ-ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ-ΣΚΥΦΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΤΟΝΤΟΡΟΒΙΤΣ ΣΩΤΗΡΗΣ-ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ-ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΧΑΡΗΣ-ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ-ΔΝΗΛΟΣ ΜΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΦΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ... ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛΛ.ΤΩΡΑ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Anonymous said...

Συμφωνώ με τον 03:27, το πρόβλημα είναι όμως από που θα πάρουν αθλητές, αφού ακόμα και τώρα δεν υπάρχουν αθλητές για να πάρει μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Εμένα το ερώτημα μου είναι γιατί αυτές οι δυο ομάδες δεν έχουν δημιουργήσει τμήμα χάντμπολ (ο ΠΑΟ είχε και το διάλυσε κάπου στο 87-88). Και κάνω το εξής ρητορικό ερώτημα. Αν αύριο ερχόταν ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ και έλεγαν ότι εντάξει, κάνουμε τμήμα και βάλτε μας κατευθείαν στην Α1, ποια θα ήταν η στάση σωματείων και ΟΧΕ; Σχετικά με τον ΙΑΣ οι πληροφορίες μου λένε ότι θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις πολύ σύντομα.

ΥΓ: Μπράβο στον Χάτζη που μας βοήθησε να δούμε τα δύο παιχνίδια χθές από το site. Ελπίζουμε το ίδιο και αύριο.

Anonymous said...

Για να δείτε live αγώνες του παγκοσμιου της Kροατιας πατε www.atdhe.net ειναι ελευθερο.

Γιώργος Tάκης

Anonymous said...

Μερικούς τους έχει κι άλλους όχι. Χθές είχε μόνο τους μεσημεριανούς.

Anonymous said...

όλους τους εχει στα ιδια link

Anonymous said...

Σημ: όλους από τα group I & Group II

Anonymous said...

M'αρεσει Κωστα που λες οτι δεν φταιει σε τιποτα η τεχνικη ηγεσια και ο IVIC και λιγο πιο κατω λες οτι οι ξενοι ειναι στον κοσμο τους.Τους ξενους πιος τους διαλεξε και πoιανου επιλογη ειναι?Μηπως του IVIC? Οσο για τα 2 ματς που χαθηκαν στα τελευταια 3 λεπτα φταινε πολλοι και οχι αποκλειστικα μονο οι παιχτες.Και επισης για την διαιτησια που μερικοι αναφερουν δεν ειναι 100% υπευθυνη αλλα στα τελευταια 2 ματς και στα τελευταια 3 λεπτα του καθε αγωνα ο Φιλιππος δεν πηρε ουτε 1 σφυριγμα.Για παραδειγμα στο ματς με την ΑΕΚ που ολοι ειδαμε στην TV στα τελευταια 3 λεπτα 4 φασεις σφυριξαν οι διαιτητες και οι 4 αμφισβητουμενες και δωθηκαν κατα του Φιλιππου.1ον το ανυπαρκτο επιθετικο του Γιουπη που ηταν φαουλ υπερ του και φυσικα ουτε βηματα ηταν 2ον το ιδιο ακριβως με τον Παπαδοπουλο 3ον τα βηματα του VELJKOVIC(σωστα δωθηκαν) 4ον το ανυπαρκτο πεναλντι και 2λεπτο του Ουντσιανιν σε φαση που ο Δελλιος αποκρουει το τετ α τετ.Κανεις δεν αμφιβαλει οτι οι παιχτες του Φιλιππου εδωσαν δικαιωμα με τις βλακειες που κανανε στα τελευταια λεπτα και αντι να κανουν μεγαλες επιθεσεις και να κρατησουν την μπαλα πηγαν να βαλουν γκολ γρηγορα, ομως αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι στα τελευταια 4 σφυριγματα ο Φιλιππος για μια ακομα φορα δεν πηρε ουτε ενα.

Anonymous said...

'Η αλλο παιχνιδι εβλεπα 'η εχουμε διαφορετικη αντιληψη για το αθλημα φιλε 07.04 για να λες για τη διαιτησια στα τελευταια λεπτα.ουτε οι ιδιοι οι παικτες θα τα λεγαν αυτα.δεν φταιει κανεις αν παιρνεις time out οταν σε μειωνουν στο γκολ και εχεις διλεπτο και οχι νωριτερα που εισαι τρια γκολ πανω εχει δυο λεπτα για τη ληξη και εχεις την μπαλα και παιζουν μαν-του-μαν δυο σου παικτες για να πιεσουν.αντ'αυτου ο γιουπης στα πεντε δευτερα κανει "ηρωικη" προσπαθεια για γκολ χωρις να αλλαξει πασα,ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ γκολ.σεντρα και στα πεντε δευτερα επιθεση απο στηβ με καραμπινατο επιθετικο ανεπιθεση πεναλντυ και χαζο διλεπτο και μετα το ταιμ βηματα και η μπαλα στα χερια του ξενου. και αν γινοταν πρωτη φορα θα ελεγες οκ τριτη φορα ομως μαλλον κατι αλλο φταει.αλλωστε αν οι διααιτητες θελουν να καθαρισουν ενα παιχνιδι δεν ειναι χαζοι να περιμενουν το 59-60 λεπτο οταν στο ημιχρονο η αεκ ηταν 5 μπροστα!δινουν ενα δυο σφυριγματα και το παν στα 7 και καλημερα!!! αντε για να μη ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε

Anonymous said...

@7:04 μήπως είσαι διαιτητής;

Anonymous said...

ΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΔΥΟ ΑΠΑΝΩΤΑ ΔΙΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ 15-10 ΕΓΙΝΕ 15-17 ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΣΤΟΙΧΙΜΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΜΕ 10ΜΠΑΛΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.

Anonymous said...

Ρε παιδια για εξειγηστε μου κατι..
Πως γίνεται μια ομαδα χωρις γήπεδο κ χωρίς προπονηση να κανει πλακα στο Φιλιππο(γήπεδο,παίκτες πληρωμένοι στη ώρα τους,προπονήσεις μια χαρα αεροπλανο για το ματσ κ.τ.λ.) κοντα στο ημιχρονο 15-10 κ στο τελος να κλεβει κ την ισοπαλια με 29-29...
Οσο για κατι αλλους περι στημενων παιχνιδιων κ διαιτησιας καλυτερα να πανε σπιτι τους ή αλλιως να μην γράφουν...

Anonymous said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
για ποιό χαντμπωλ μιλάτε! Για ποια δικαιοσύνη; ε ρε, όλοι όσοι ασχολούνται με το χαντμπολ στην ελλάδα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή και η τακτοποίηση στο δημόσιο.. Για ποιο χάντμπολ μιλάτε....

25 Ιανουάριος 2009 6:54 μμ
sostos o filos sumfono mazi toy kai epauxano oloi koitane na bgaloun kanena xartziliki to mono pou tous endiaferei.............

Anonymous said...

ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;

Anonymous said...

ΠΑΛΙ ΣΦΑΓΕΙΟ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ,ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 2 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ,Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ

Anonymous said...

ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΟΧΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ Η ΟΧΕ ΔΕΝ ΕΚΔΟΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΟΧΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !

Anonymous said...

Όταν μιλάμε για προχειρότητα και ΟΧΕ, μιλάμε για έννοιες ταυτόσημες. Ο φίλος (δεν ξέρω αν είσαι εσύ) που επικαλείται συνεχώς την προκήρυξη, εκτός ότι κάνει λάθος για το θέμα της ΑΕΚ, δεν διάβασε παρακάτω για το θέμα των ωρών. Πέραν της άγνοιας της ΟΧΕ να προβεί σε διόρθωση της προκήρυξης, αναγράφει ότι οι αγώνες το Σάββατο αρχίζουν στις 16:00 εως 21:00 ή 18:00. Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό, τα τηλεοπτικά παιχνίδια δεν πρέπει να τα δείχνουμε στις 15:00 επειδή η ΟΧΕ δεν διόρθωσε την προκήρυξη και όσα έγιναν είναι άκυρα. Γι αυτό ας είμαστε λίγο ευέλικτοι.

ΥΓ. Αυτό το περί ειδικών στα τηλεοπτικά και ακατάλληλων γηπέδων τι το θέλατε. Εκτεθείκατε μόνοι σας.

Anonymous said...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ!Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ.ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ,ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ???ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ)ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ?ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ.ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Anonymous said...

GIATI RE PAIDIA EIDATE POTE KAMIA DIAMARTYRIA APO TON FILIPPO GIA THN DIAITHSIA PARA TIS APEIRES SFAGES POY EXEI FAEI TA TELEYTAIA XRONIA?PANTA TO KEFALI SKYBEI KAI DEN MILAEI GIATI DEN AFHNOYN O FYKATAS KAI O KAPSALHS GIA NA MHN TA XALASOYN ME TON AGGELOYDH KAI THN OXE.EDO GINETAI PAGOSMIO PROTA8LHMA KAI STHN ELLADA PAIZOYME KANONIKA PROTA8LHMA ENO 8A EPREPE TOYLAXISTON STON FILIPPO POY EXEI TON PROPONHTH TOY STHN SERBIA KAI SE OPOIADHPOTE ALLH OMADA POY 8A EIXE HTE PAIXTH HTE PROPONHTH NA PAIRNEI MEROS STO PAGKOSMIO NA DINOTAN ANABOLH AYTON TON AGONON.TO IDIO EIXE GINEI KAI PIO PALIA OTAN O TOYTSKIN EPERNE MEROS ME THN ROSSIA KAI O FILIPPOS TOTE EXASE MESA STHN KYPSELH APO TON PANELLHNIO GIATI EDO EIXAME KANONIKA PROTA8LHMA.APORO GIA PIO LOGO NA EPENDYSH ENAS PROEDROS NA FEREI PAIXTES H PROPONHTH PAGKOSMIOY EPIPEDOY OTAN SE 5 KRISIMA MATS (DHL.MISO GYRO) POY MPOREI NA KRINOYN TITLO DEN 8A TOYS EXEI.H OXE FYSIKA STON KOSMO THS DEN THN ENDIAFEREI KAI O FYKATAS ME TON KAPSALH SYNEXIZOYN NA SKYBOYN TO KEFALI.MEXRI POTE 8A EINAI 8YMA O FILIPPOS KYRIE FYKATA?PROSTATEPSE EPITELOYS TON SYLOGO KAI TA IDIA TA LEFTA SOY APO TOYS ASXETOYS SYNADELFOYS SOY STHN OXE.

Anonymous said...

o 5:14 exei dikio.einai paidia me mellon stin elliniki kai oxi mono diaitisia.ta pragmata einai apla:oloi oi ypoloipoi diaitites fovountai mipos kai anevoun skalopati oi dio mikroi kai tous fane tis theseis se evropaiko kai pagkosmio handball.tha eprepe toulaxiston o syndesmos twn diaititwn na proseksei ligo parapano ta paidia pou exoun mellon mprosta tous kai na tous afisei na sfiriksoun kai kanena teliko kypellou i teliko protathlimatos...stin pragmatikotita ta kala zevgaria pou mporoun na sfiriksoun 50-50 ena paixnidi einai 2.to ena einai oi "mikroi"pou sfiriksan to aek-fillipos...

Anonymous said...

ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ?
Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΔΕΠ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
ΑΠΛΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ......ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΣΕ ΨΙΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Anonymous said...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΣΟ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ:ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΜΟΙΘΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΧΙ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,ΟΧΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ,ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ......

Anonymous said...

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑ ΕΦΗ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΟΠΕΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ (ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟΥΣ). ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ ΤΟΥ 2011, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΘ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΧΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Anonymous said...

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ?

Anonymous said...

Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Η ΕΦΗ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΧΕ, ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΧΑΖΟΥΛΗΣ". ΠΧ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ;

Anonymous said...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.

"Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!! ΖΗΤΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Επιφυλασσόμενος της χρήσης κάθε δικαιώματος εκ του νόμου για την προστασία δυσφήμισης του ονόματος μου και την αποκατάσταση αυτού. Αναγνωρίζοντας μόνο ότι διαμαρτυρόμουν έντονα όρθιος, απέδωσα δε λέξεις όπως τι σφυρίζεις ρε, βλα… & μαλ… και τίποτα άλλο, διότι τα σφυρίγματα και οι αποφάσεις κατά της ομάδας μου προσέβαλαν εμένα τους συνεργάτες μου τις αθλήτριες μου, τους ανώνυμους και επώνυμους φίλαθλους της Κοζάνης, τους ανθρώπους που μοχθούν και προσφέρουν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς την ψυχή τους στο άθλημα, θεωρώντας μας οι παραπάνω κ.κ βλα... – μαλ. – ηλιθ.. & ‘’άλογα΄΄ όντα.

Με εκτίμηση Άρης Βατάλης
Πρόεδρος Φ.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Πρόεδρος Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ
Μέλος Δ.Σ Ο.Χ.Ε"

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ http://handball.madblog.gr/note/5929/ΑΝΟΙΧΤΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΟΥ-ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΤΟΥ-ΦΣ.html

ΚΥΡΙΕ ΒΑΤΑΛΗ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΝΕΟ ΑΕΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΑΣΣΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΞΥΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ. ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΕ HEXALEN. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ;

Anonymous said...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Φ.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ Ο.Χ.Ε.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ – ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ

Με ψεύδη, παραποίηση και απόκρυψη γεγονότων ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να καλύψουν τα λάθη τους!!! Εμπλέκουν το όνομα μου και με παρουσιάζουν "ως κοινό χούλιγκαν" για να δικαιολογήσουν την μεροληπτική και εις βάρος της ομάδος μου διαιτησία τους.

Παρουσιάζουν (μαμάδες –θειες- γιαγιάδες των αθλητριών) σεβάσμιους ,άμεμπτου ηθικής πολίτες – πρώην αθλητές – παράγοντες του αθλητισμού – παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης 40 - 50 & 60 ετών με τα παιδιά και τα εγγόνια τους παρών ως "εν δυνάμει εγκληματίες με δολοφονικές διαθέσεις και οργανωμένους χούλιγκαν". Αισθάνθηκαν να απειλούνται 2 άνδρες, 1.90μ και 140 κιλών ο καθένας, από 4 ανθρώπους που βρισκόταν στην Νότια κανονική (και όχι βοηθητική εξέδρα όπως την ονομάζουν) από εμένα, τον Γραμματέα του συλλόγου, τον υπεύθυνο του σταδίου ,60 ετών ,και ένα παλαίμαχο αθλητή μεγάλων αποστάσεων, 50ετών, παρουσία αστυνομικής δύναμης !!!

Ένα απόφθεγμα λέει «Η γυναίκα του ΚΑΙΣΑΡΑ δεν πρέπει να είναι ΗΘΙΚΗ πρέπει και να το ΔΕΙΧΝΕΙ » και είναι προφανές ότι οι παραπάνω κύριοι δεν το έδειξαν. Άραγε για πιο λόγο τους φώναζαν ΄΄ τι σφυρίζετε ρε μαλ… ΄΄. Μήπως γιατί όλος ο κόσμος έβλεπε τα εσκεμμένα λάθη τους. Για πιο άλλο λόγο να αντιδρούσαν στις αποφάσεις τους οι φίλαθλοι και όχι οπαδοί μας (τι είδους κόσμος πάει και βλέπει το χάντμπολ; Kοινοί χούλιγκαν των γηπέδων ή συγγενείς αθλητών, αθλητές, παλαιοί αθλητές, διαιτητές, παλαιοί διαιτητές, δηλ άνθρωποι που γνωρίζουν κανονισμούς και έχουν οξεία αντίληψη). Γιατί οι φίλαθλοι είχαν τέτοια συμπεριφορά; Στα τόσα χρόνια που είναι διαιτητές δεν τους έβρισαν ξανά, δεν τους είπαν ΄΄ξέρετε που ήρθατε΄΄, ΄΄από πού θα φύγετε’’; Γιατί τέτοια σπουδή για το συγκεκριμένο παιχνίδι; Ποιο άλλο φύλλο αγώνα, αν δεν έγιναν σοβαρά επεισόδια ,αναγράφει ανάλογο περιστατικό και εμπλέκει Πρόεδρο του συλλόγου μόνο, παρουσιάζοντας τον ως αλλόφρων και εν χορό να βρίζει. Και ποιος διαιτητής αισθάνθηκε μέσα στην Κοζάνη ότι απειλείται;;; Ακόμα εκείνος που μετά από (άδικη) απόφαση του, σε συγκεκριμένο χρονικό λεπτό και συγκεκριμένο σκορ, στοίχιζε την σημαντικότερη παίχτρια του Εθνικού, παρουσία μου έκλεισε το μάτι επιδεκτικά σε παλαιό ισχυρό παράγοντα της ομοσπονδίας που συνόδευε την φιλοξενούμενη ομάδα ,δεν αισθάνθηκε κάτι τέτοιο.

Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να μπορούμε να γράφουμε τα παιχνίδια σε ηλεκτρονικό μέσο ούτως ώστε να αποδείξουμε τι πραγματικά συνέβη. Είμαι σίγουρος δε ότι αν αυτό γινόταν, ίσως να μην τολμούσανε να κάνουν όσα έκαναν.

Αφού δεν κατάφεραν λοιπόν τον σχεδιασμό τους με τις αποφάσεις τους λέγοντας ΄΄εγώ αυτό είδα΄΄ ΄΄εγώ αυτό δεν το είδα΄΄, με την εξουσία που μου δίνει ο νόμος – κανονισμός, η στολή και η σφυρίχτρα να επιβάλω υποκειμενικό δίκαιο στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το κάναν δια του φύλλου αγώνα ούτως ώστε να τιμωρηθεί η έδρα και εγώ ως Πρόεδρος του Εθνικού, Πρόεδρος της ΕΣΧΔΥΜ και μέλος του Δ.Σ της Ο.Χ.Ε.

Όπως είναι αλήθεια μέσα σε τόσο λίγο καιρό τόσες πολλές θέσεις και υψηλές, τόση πολύ εμπιστοσύνη τόσων πολλών ανθρώπων να με τιμήσουν, να με εμπιστευθούν και να με ψηφίσουν!!!!

Ρίχτε λοιπόν την λάσπη και πάμε. Κάτι θα κολλήσει πάνω.

Για πιο λόγο αφού συμμετείχα ΄΄εν χορώ’’ με μεμονωμένους φιλάθλους (4 ήμασταν όλοι, πόσοι ήμασταν οι μεμονωμένοι) σε ακατανόμαστες πράξεις και προσβλητικότατες φράσεις τις οποίες ντρέπομαι να τις διαβάσω, όχι να τις πω και με γνώριζαν ποιος είμαι δεν ζητήθηκε η σύλληψη μου από τα αστυνομικά όργανα; Για να με προστατεύσουν από το σκάνδαλο ή μήπως επειδή απλά διαμαρτυρόμουν και η αστυνομία δεν είχε λόγο να με συλλάβει; Ενώ το φύλλο αγώνα θα το δει όλο το πανελλήνιο, όλος ο χαντμπολικός κόσμος και παράλληλα τους έδινε το άλλοθι, το αντιστάθμισμα;

Τον Γεν. Γραμματέα που ήταν δίπλα μου σε όλη την διάρκεια που εγώ ήμουν στο γήπεδο, ο οποίος από αμούστακο παιδί είναι παίχτης χειροσφαίρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ και επί 10 χρόνια έφορος και παράγοντας, τον οποίο γνωρίζουν και πέτρες των σταδίων, δεν τον γνώριζαν; Γιατί δεν αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα και αναγράφηκα μόνο εγώ; Γιατί αναγράφομαι ως μέλος του Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ όταν όλοι όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ γνωρίζουν ότι είμαι και μέλος του Δ.Σ της Ο.Χ.Ε. ; Όταν αδικούνταν η ομάδα μου εσκεμμένα, εθελοτυφλώντας σκόπιμα τις περισσότερες φορές, ο κ. Γρηγοριάδης μας κοιτούσε σε κάθε διαμαρτυρία μας με ύφος ειρωνικό, πόσο ήρεμος να παραμείνει κανείς, να τον καταγγείλω πού ,σε ποιόν, ποιος θα με πιστέψει, πώς θα το αποδείξω; Κάμερα δεν είχαμε. Παρατηρητής δεν υπήρχε. Ο κομισάριος το μόνο που κάνει είναι να επιβλέπει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Μπορεί να συμφωνεί με τους διαιτητές, αλλά δεν μπορεί να κρίνει τις αποφάσεις τους. Μια λαϊκή ρήση στην Κοζάνη επί τουρκοκρατίας, έλεγε ΄΄άμα σε γ.. ο κατής σε ποιόν θα πας να το πεις΄΄; Που θα βρεις το δίκιο σου( δηλ. αυτό συμβαίνει κι εδώ).

Ρωτώ ακόμη, όταν χόρευα με είδαν, όταν αποχώρησα περίπου στο 48΄με 49΄ δεν με είδαν. Αυτό γιατί δεν αναφέρεται στο φύλλο αγώνα; Μήπως γιατί στο άγχος τους να κάνουν ότι κάνουν έβλεπαν ότι ήθελαν ή δεν έβλεπαν τίποτα, όπως και ότι άκουγαν το απέδωσαν σε όποιον τους συνέφερε.

Όπως ακριβός δεν είδαν καμία φορά παράβαση, το άλμα στον αέρα και το πάτημα με τα 2 πόδια στο έδαφος και μετά πάσα σε συμπαίκτη. Όπως είδαν σκληρό μαρκάρισμα από μπροστά να είναι 2λεπτο και δεν είδαν μαρκάρισμα από πίσω. Όπως είδαν παράβαση σε περιφερειακή κίνηση επιτιθέμενου σε οργανωμένη άμυνα και να είναι 2λεπτη παράβαση γιατί την διενήργησε από μέσα, χωρίς να είναι και ο αμυντικός μέσα. Όπως μετά από διαβούλευση κατάλαβαν ότι το είδαν το επικίνδυνο παιχνίδι και να βγει κάρτα;

Το τέλειο έγκλημα καλυπτόμενο κάτω από το προσωπείο του σοβαρού, τυπικού και άμεμπτου.

Για όσα δε αναφέρονται ότι λέγονταν και υποτίθεται κάναμε, εάν τους πείραξαν, ζητάμε ταπεινά συγνώμη. Την επόμενη φορά που διαιτητές θα μεροληπτούν και θα υπονομεύουν την προσπάθεια της ομάδας μου, θα κλείνουν το μάτι στην αντίπαλη ομάδα, θα μας κοιτούν υποτιμητικά και ειρωνικά, θα ερμηνεύουν τους κανονισμούς κατά το συμφέρον τους, δεν θα σέβονται ούτε το ποιοι είμαστε, ούτε την προσπάθεια που κάνουμε, δεσμευόμαστε ότι θα τους κάνουμε και τραπέζι σε ένδειξη της καλής μας φιλοξενίας, θα φιληθούμε σταυροτά στον αποχαιρετισμό και θα άλληλοευχηθούμε σύντομα να τα ξαναπούμε. Έτσι για να αισθάνονται αυτοί ότι απέδωσαν το ΄΄δίκαιον΄΄ και εμείς καλοί οικοδεσπότες. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!

Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!! ΖΗΤΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Επιφυλασσόμενος της χρήσης κάθε δικαιώματος εκ του νόμου για την προστασία δυσφήμισης του ονόματος μου και την αποκατάσταση αυτού. Αναγνωρίζοντας μόνο ότι διαμαρτυρόμουν έντονα όρθιος, απέδωσα δε λέξεις όπως τι σφυρίζεις ρε, βλα… & μαλ… και τίποτα άλλο, διότι τα σφυρίγματα και οι αποφάσεις κατά της ομάδας μου προσέβαλαν εμένα τους συνεργάτες μου τις αθλήτριες μου, τους ανώνυμους και επώνυμους φίλαθλους της Κοζάνης, τους ανθρώπους που μοχθούν και προσφέρουν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς την ψυχή τους στο άθλημα, θεωρώντας μας οι παραπάνω κ.κ βλα... – μαλ. – ηλιθ.. & ‘’άλογα΄΄ όντα.

Με εκτίμηση Άρης Βατάλης

Πρόεδρος Φ.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πρόεδρος Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ

Μέλος Δ.Σ Ο.Χ.Ε.

Anonymous said...

Οντως ειναι μια νεα πνοη για το αθλημα. Βλακες και μαλακες τους ειπε ο ανθρωπος τι πιο φυσιολογικο για ενα παραγονατα της οχε.αιντε αιντε

Anonymous said...

ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΝΟΥΜΕ 1 ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ 3 ΠΙΣΩ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΚΥΡΙΟΙ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ,ΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟ ΦΙΛΛΙΠΟ,ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ,ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΩΝ,ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Κου ΒΑΤΑΛΗ,Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-ΑΠΡΑΞΙΑ-ΤΕΜΠΕΛΙΑ-ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΟΧΕ.ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ-ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Η\Β ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ[ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ]ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΑΛΛΑ? ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ[ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ]ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ.ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ,ΧΩΡΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ.ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

Anonymous said...

adelfe mazi soy eimai ta les opos einai ta gramata............

Anonymous said...

Δηλαδή τι λέει ρε φίλε; Λέει τίποτα συγκεκριμένο και δεν το κατάλαβα; Πρέπει να δούμε τα προβλήματα και να πάρουμε αποφάσεις, αυτό είπε σε ένα κατεβατό. Χαίρω πολύ...! Μας διαφώτισες μεγάλε!

Anonymous said...

na parei thesi i ked gia to fainomeno tis kozanis
ftanei ws edw !!!
chatzigewriou/ nikolitsa parte thesi twra kai afiste tiw kolotoumpes

gia na sas doume.........giati einai glykia i kareklitsa

exete kotsia gai na peite tin alhtheia gia ta gegonota toy mr Batalis ?

Anonymous said...

ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 1-1.
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ''ΚΑΤΩ''.
*ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΟΜΑΔΕΣ Α2 ΚΑΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Α1''ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ''[ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ]ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΘΛΗΤΩΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΘΛΗΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ[Ο Χ Ε] ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ [ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ]ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Σ\Κ.ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ Σ\Κ ΑΓΩΝΑ Α1 ΚΑΤ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΤ.ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ.Η ΚΕΔ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ-ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ,ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΝΙ,ΠΑΝΠΑΙΔΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ