Την έγγραφη τοποθέτηση και τις θέσεις ΠΑΟΚ και Νέας Ιωνίας περιμένουν στην ΟΧΕ - Δ.Σ. μέσα στην εβδομάδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την έγγραφη τοποθέτηση και τις θέσεις ΠΑΟΚ και Νέας Ιωνίας περιμένουν στην ΟΧΕ - Δ.Σ. μέσα στην εβδομάδα


Την Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα ξεκαθαρίζει, όσο αυτό είναι δυνατό, το τοπίο σε ό,τι αφορά την έναρξη και τις προϋποθέσεις άθλησης σε ανοικτές εγκαταστάσεις, για τα ομαδικά αθλήματα σάλας, αναμένουν στην ΟΧΕ ώστε να προχωρήσουν στη συνέχεια, στη σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου, μέσα στην εβδομάδα, για τον ορισμό τελικών Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ανδρών.
Στην Ομοσπονδία, σωστά, επιζητούν σε σχέση με την απόφαση για την Α1 Γυναικών, την γραπτή τοποθέτηση ΠΑΟΚ και Νέας Ιωνίας, ώστε πέραν των δηλώσεων να υπάρχει και η ενυπόγραφη δέσμευση, για  όσα έχουν ήδη ειπωθεί προς το greekhandball.com, που ανέδειξε το θέμα, μολονότι, λογικά,  περιμένουμε  επανάληψη όσων επώνυμα υποστηρίχθηκαν και ορθά καταγράφηκαν.
Σε ό,τι αφορά, συνολικά, την  επανεκκίνηση του χάντμπολ  είναι φανερό ότι όλα θα κρίνονται μέρα-μέρα, καθώς, προς το παρόν, δεν υπάρχει Υγειονομικό Πρωτόκολλο για κανένα από τα ομαδικά αθλήματα σάλας.      

No comments