Μια κοινή γραμμή σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα ζητάει ο ΠΑΟΚ, μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αθλητισμού (με αποδέκτη και την ΟΧΕ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μια κοινή γραμμή σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα ζητάει ο ΠΑΟΚ, μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αθλητισμού (με αποδέκτη και την ΟΧΕ)



Έγγραφο με αποδέκτη το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το οποία κοινοποίησε, μεταξύ άλλων, στην ΟΧΕ, απέστειλε σήμερα ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com.
Σε αυτό αναφέρεται πως θα πρέπει να παρθεί κοινή απόφαση για όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα, καθώς, όπως υποστηρίζεται από τον Δικέφαλο του Βορρά, δεν γίνεται οι Ομοσπονδίες να ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις. Oι Θεσσαλονικείς δηλώνουν, μάλιστα, στο συγκεκριμένο έγγραφο, πως θα πρέπει η γραμμή να είναι κοινή και να χαράσσεται από το Υπουργείο.
Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ σε προχθεσινή (10/05) ανακοίνωσή του είχε αναφέρει πως, αν και πρόκειται να στερηθεί δύο τίτλους (σ.σ. ο ένας εξ αυτών ενδεχομένως να ήταν στο χάντμπολ Γυναικών), προτείνει να θεωρηθούν τα Πρωταθλήματα της τρέχουσας σεζόν ως μη γενόμενα.

No comments