Οικονομική κρίση στην KIF Κόλντινγκ, που έχει κατακτήσει τα περισσότερα Πρωταθλήματα Δανίας - Παραιτούνται οι επικεφαλής και χρηματοδότες της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οικονομική κρίση στην KIF Κόλντινγκ, που έχει κατακτήσει τα περισσότερα Πρωταθλήματα Δανίας - Παραιτούνται οι επικεφαλής και χρηματοδότες της


Ο Πρόεδρος της KIF Κόλντινγκ, Μπράιαν Στέιν, δήλωσε χθες (12/05), σε συνέντευξη Τύπου, πως παραιτείται από την θέση του

Μεγάλα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η δανική ομάδα χάντμπολ, KIF Κόλντινγκ, η οποία έχει κατακτήσει 14 Πρωταθλήματα, περισσότερα από κάθε άλλη στην χώρα (σ.σ. μέσα στην περίοδο 1987-2009 πανηγύρισε 12 φορές την κατάκτηση του τροπαίου).
Οι επικεφαλής του κλαμπ, οι οποίοι παράλληλα είναι και οι βασικοί χρηματοδότες του (συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος, Μπράιαν Στέιν και τα μέλη του ΔΣ, Αντέρς Γιένσεν, Μόρτεν Μπούτζε), δήλωσαν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις και παραιτούνται από τις θέσεις τους, καθώς, όπως ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου, που έλαβε χώρα χθες (12/05), αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, καθώς και να βρουν χορηγούς. Έτσι, καλούν όποιον θεωρεί πως μπορεί να ανταποκριθεί, να προσεγγίσει την ομάδα.
Τις προηγούμενες ημέρες, οι υπεύθυνοι του σωματείου επιχείρησαν να διαπραγματευτούν με τους αθλητές μείωση των αποδοχών τους για διάστημα έξι μηνών, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου, όμως δεν προέκυψε συμφωνία.
Σημειώνεται, μάλιστα, πως, επίσης για οικονομικούς λόγους, ο Ούλφ Σίβερτσον αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία, στο τέλος Μαρτίου. 

No comments