Το μήνυμα του αθλητή της ΧΑΝΘ, Γιάννη Βασιάδη (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το μήνυμα του αθλητή της ΧΑΝΘ, Γιάννη Βασιάδη (vid)



Το δικό του μήνυμα, για την παγκόσμια... περιπέτεια, λόγω του κορονοϊού, έστειλε ο παίκτης της ΧΑΝΘ και ορθοπεδικός στο επάγγελμα, Γιάννης Βασιάδης, μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook.
Ακολουθεί η δημοσίευση των Θεσσαλονικέων, καθώς και το βίντεο με τα λόγια του αθλητή: «Ο Γιάννης ήρθε στην ομάδα μας, το καλοκαίρι του 2016, προκειμένου να τη βοηθήσει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ιστορίας της. Ο Γιάννης ήρθε στην ομάδα μας ενόσω ήταν νωπή και διάχυτη στις τάξεις της η απογοήτευση, που προκάλεσε ο υποβιβασμός της, στην Α2 Εθνική κατηγορία, λίγους μήνες νωρίτερα.
Ο Γιάννης, προερχόμενος από τη σπουδαία σχολή της Βέροιας, από την πρώτη στιγμή έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες. Αγωνίστηκε στη θέση του playmaker, με προπονητή τον Αντώνη Τσολάκο, και έδωσε στην ομάδα μας τόσο αγωνιστική ταυτότητα, όσο και ώθηση να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Για την ακρίβεια την οδήγησε σε επιτυχίες πέρα από κάθε προσδοκία. Στην πρώτη του κιόλας σεζόν, με τα χρώματα της ομάδας μας, η ΧΑΝΘ επέστρεψε στην Handball Premier και πέτυχε την παρθενική της συμμετοχή σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας. Με άλλα λόγια: είκοσι (20) νίκες σε εικοσιένα (21) αγώνες στο Πρωτάθλημα και διαδοχικοί αποκλεισμοί ομάδων της Handball Premier, Διομήδης Άργους και Φοίβος Συκεών, στην πορεία για το Final 4.
Ο Γιάννης, βέβαια, δεν είναι «μάχιμος» μόνο στο γήπεδο, καθώς ασκεί την ιατρική στην πρώτη γραμμή, στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», με την ειδικότητα του ορθοπεδικού. Ο Γιάννης σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται στην ομάδα μας και να αποτελεί σημείο αναφοράς ως υπόδειγμα ερασιτέχνη αθλητή, καθώς συνδυάζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την αγωνιστική προσφορά. Ο Γιάννης, σε τέσσερις (4) αγωνιστικές περιόδους, έχοντας συμμετοχές σε πενήντα και εννέα (59) αγώνες και πετυχαίνοντας 221 γκολ, αποδεικνύει ότι η ΧΑΝΘ και ο αθλητισμός είναι … «Τρόπος Ζωής Για Μια Ζωή».

No comments