Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - ΠΑΟΚ



Παιχνίδι, από το οποίο θα κριθεί, ενδεχομένως, η τέταρτη θέση της Handball Premier, είναι το αυριανό (08/03, 13:00, TV), στην Έδεσσα, μεταξύ του Αερωπού Έδεσσας ManDynamic και του ΠΑΟΚ. Το σύνολο του Γιάννη Πηλαλίδη προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ εκείνο των Θεσσαλονικέων επίσης από ήττα (εντός έδρας), κόντρα στην Πυλαία. Μάλιστα, έπειτα από εκείνο το αρνητικό αποτέλεσμα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Αλέξης Παπαβασίλης.
Ο παίκτης της ομάδας της Έδεσσας, Στέλιος Δημάκης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει, σε μεγάλο ποσοστό, την είσοδό μας στην τετράδα. Θα δώσουμε ό, τι έχουμε, για να πάρουμε την νίκη και θεωρώ πως οι άμυνες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος της Έδεσσας θα είναι για ακόμη μία φορά κοντά μας, ώστε να μάς δώσει την ώθηση, που χρειαζόμαστε».
Εκτός πλάνου βρίσκονται οι τραυματίες, Κράλλης, Κυριακού.
Από την άλλη, ο αθλητής του Δικεφάλου του Βορρά, Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος, παράλληλα, συμβάλλει στην καθοδήγηση της ομάδας (σ.σ. αύριο, το σύνολο θα κατευθύνουν ο Κώστας Μίχος, που ανέλαβε τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή, αλλά και εκείνος), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι αγώνας, ο οποίος, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, θα μας βάλει στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι ντέρμπι και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε γρήγορα, μετά από τα ατυχή αποτελέσματα, και να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο, για να διεκδικήσουμε ό, τι μάς αναλογεί».
Τραυματίες είναι οι Πετρίδης, Κεσίδης, Ιωαννίδης, Τσεσμετζίδης, Παπαβασίλης, ενώ αμφίβολος, λόγω τραυματισμού (σ.σ. έχει γυρίσει τον αστράγαλό του), είναι ο Κοκώνης.

No comments