Pregame: Πυλαία - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - Φαίακας Κέρκυρας



Η Πυλαία φιλοξενεί αύριο (08/03, 16:00) τον Φαίακα Κέρκυρας και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματά της (σ.σ. προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας και από εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ). Οι νησιώτες, που ταλαιπωρούνται από απουσίες αθλητών τους, προέρχονται από εντός έδρας ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό και βρίσκονται στην 10η θέση του πίνακα κατάταξης σε σύνολο 12 ομάδων. 
Ο αθλητής των Θεσσαλονικέων, Γιάννης Καλόμοιρος, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες. Θέλουμε την νίκη, για να ολοκληρώσουμε την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Έχουμε καλή ψυχολογία, μετά από δύο θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα και αύριο (08/03) παίζουμε στην έδρα μας για τους δύο βαθμούς».
Αμφίβολοι, λόγω τραυματισμού, είναι οι Μπάτζιος, Αντωνιάδης.
Από την άλλη, ο παίκτης των Φαιάκων, Σπύρος Χερουβείμ, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ακόμα ένας τελικός για εμάς, όπως και όλα τα εναπομείναντα ματς, στα οποία μόνος στόχος μας θα πρέπει να είναι η κατάκτηση των απαραίτητων βαθμών, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία και φυσικά για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ».
Διαθέσιμοι δεν θα είναι οι τραυματίες, Τσαμουρίδης, Κουμαραδέλης, Κόντης, Χάλαρης, Οντσέφ.

No comments