Πανελλήνιος: Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων και των διοικητικών υπηρεσιών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανελλήνιος: Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων και των διοικητικών υπηρεσιών


Την αναστολή της λειτουργίας όλων των τμημάτων και των διοικητικών υπηρεσιών, από σήμερα (13/3), αποφάσισε ο Πανελλήνιος, σαν μέτρο πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

H ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποφασίσει την αναστολή της λειτουργίας όλων των Τμημάτων και των Διοικητικών Υπηρεσιών του, από αύριο Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, κατόπιν της σημερινής (12/3/2020) απόφασης της Κυβέρνησης για την μείωση της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2. Στον Σύλλογο δεν έχει αναφερθεί περιστατικό νόσησης από αθλητή, συνοδό αθλητή ή εργαζόμενο.
Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος πήρε την δυσάρεστη αυτή απόφαση με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την μείωση της διασποράς του κορωνοϊού και για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία της υγείας των αθλητών του και του προσωπικού του. Καλούμε όλα τα μέλη της κοινότητας του Συλλόγου να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Διοίκησης για προστασία από τον ιό και μείωση της διασποράς του και ελπίζουμε να επανέλθουμε στις κανονικές μας δραστηριότητες το συντομότερο δυνατόν. Αυτό θα γνωστοποιηθεί άμεσα με νεότερη ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο".

No comments