Μπήκε λουκέτο στα κλειστά γυμναστήρια της χώρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπήκε λουκέτο στα κλειστά γυμναστήρια της χώρας


Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα κλειστά γυμναστήρια, μετά την τελευταία ενημέρωση που παρείχε το Υπουργείο Υγείας.
Τα πιο πολλά ήδη είχαν κλείσει χθες και τα υπόλοιπα θα πάψουν να λειτουργούν από σήμερα μέχρι και νεωτέρας.
Στη Θεσσαλονίκη όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚΘ έχουν από χθες αναστείλει την λειτουργία τους ενώ το ίδιο συνέβη και στον Πειραιά ενώ είχαν προηγηθεί Μαρούσι, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βούλα.
Σε όλες τις περιοχές της χώρας, είναι ανάλογη η εικόνα.
Το greekhandball.com είχε προαναγγείλει αυτή την εξέλιξη, καθώς, διαφαινόταν άλλωστε ότι, μέσα στη γενικότερη αναστάτωση και ανησυχία, υπήρχε λειτουργικό πρόβλημα στην καθημερινότητα, καθώς, δεν ήταν ενιαίος ο τρόπος αντιμετώπισης από τους Δήμους.
Αλλού, για παράδειγμα, επιτρεπόταν να γυμνάζονται ανδρικές και γυναικείες ομάδες, αρκεί να υπέγραφαν υπεύθυνη δήλωση ότι ανελάμβαναν την ευθύνη για ότι ενδεχομένως θα συνέβαινε σε σχέση με την εμφάνιση κρούσματος του ιού ( Σ.Σ. υπήρξαν ομάδες στο μπάσκετ και το βόλεϊ που υπέγραψαν αυτή την υπεύθυνη δήλωση...).
Η οδηγία για κλειστά γυμναστήρια, θα πρέπει βεβαίως να διευκρινισθεί και γραπτώς, καθώς, υποστηρίζεται ότι δεν αφορά τα γήπεδα, αλλά, μόνον τους ιδιωτικούς χώρους εκγύμνασης, ωστόσο, ουδείς από Δήμους αναλαμβάνει την ευθύνη να έχει ανοικτά γυμναστήρια και γήπεδα, οπότε στην πράξη, κλείνουν όλα για όλους.
Το ίδιο εκτιμάται ότι θα συμβεί και με τα γήπεδα σε ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις, που δεν είναι λίγα στη χώρα ( π.χ. Απόλλων Πατρών, ΕΑ Πατρών, ΧΑΝΘ, Δούκας, Μίλων, Παναθηναϊκός και άλλα ).
Οσο για την τύχη των πρωταθλημάτων, μέρα-μέρα όλα...

No comments