Μήνυμα ενότητας και αθλητικής εγρήγορσης από το Πανόραμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μήνυμα ενότητας και αθλητικής εγρήγορσης από το Πανόραμα


Με μήνυμα του, ο Πρόεδρος του Πανοράματος, Γιάννης Τερζίδης, απευθύνεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας του συλλόγου του και ουσιαστικά σε όλη την κοινότητα του χάντμπολ :


Αγαπητοί αθλητές και συνεργάτες,

το μήνυμα αυτό δεχτείτε το σαν υπενθύμιση της κοινής μας δράσης για το αγαπημένο μας άθλημα, τη χειροσφαίριση.

Στις στιγμές της αθλητικής αδράνειας που ζούμε, επιθυμώ να εκφράσω την ευχή όλων, αυτές οι πρωτόγνωρες ώρες που βιώνει η χώρα μας αλλά και ο κόσμος όλος να λήξουν σύντομα και να μας βρουν πιο ώριμους και δυνατούς στο γήπεδο χωρίς απώλειες.

Η στήριξη του Δ.Σ της ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ και των ανθρώπων που ενισχύουν το έργο μας θα συνεχίσει να υπάρχει τόσο κατά την διάρκεια των περιορισμών όσο και με το πέρας αυτής της διακοπής.

Προτρέπουμε τη συνέχιση του υγιούς τρόπου ζωής και της άσκησης κατ’ οίκον ώστε το τέλος αυτής της περιπέτειας να μας βρει έτοιμους και γεμάτους όρεξη για νέες κατακτήσεις.

Πέρα του προπονητικού προγράμματος και των οδηγιών από τους προπονητές σας, που ευελπιστώ να τις εφαρμόζετε, μπορείτε με ασφάλεια να κατεβάσετε την εφαρμογή Get Set /android/ I phone της IOC να πάτε στο handball και να δείτε προτεινόμενες ασκήσεις προθέρμανσης και εκγύμνασης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Τερζίδης
Πρόεδρος ΑΕΠ Πανόραμα

No comments