Ο Σωτήρης Σαράφης, πρώτος σκόρερ της Β΄Εθνικής, μιλά στο greekhandball.com για την προσωπική επιτυχία αλλά και την ελπίδα του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Σωτήρης Σαράφης, πρώτος σκόρερ της Β΄Εθνικής, μιλά στο greekhandball.com για την προσωπική επιτυχία αλλά και την ελπίδα του

 Ο Σωτήρης Σαράφης του Αρη Θεσσαλονίκης πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, με 106 γκολ στο ενεργητικό του, 6 περισσότερα σε σχέση με τον Λιόκαυτο του Σεριφάτου Αιγίου που τον ακολουθεί ως δεύτερος.
Ο 20χρονος σπουδαστής των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στον Αρη ως δανεικός από τον Φίλιππο Βέροιας που διευκόλυνε τον αθλητή του, ώστε να συνδυάσει το χάντμπολ με τις σπουδές του.
 Για τον Σωτήρη, που είχε γενέθλια πριν από μερικές ημέρες, στις 18 Μαρτίου, η ατομική πρόοδος του, με την αναρρίχηση του στην κατάταξη των σκόρερς περνά από την συλλογική επιτυχία και για αυτό σχολιάζει στο greekhandball.com  ότι ΄΄ η σημαντική βελτίωση του Αρη στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, χάρη στο γεγονός ότι παίζει πλέον με περισσότερο και πιο καθαρό μυαλό, βοήθησε και την βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά και τον ίδιο ΄΄.
Αναφερόμενος στο προβάδισμα που έχει στους σκόρερς της Β΄Εθνικής, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, όπως τουλάχιστον ίσχυε με βάση τις συνθήκες έως την εμφάνιση του ιού, ο Σωτήρης Σαράφης είπε στο greekhandball.com :  ΄΄ Με την διακοπή, βρίσκομαι εγώ πρώτος προς το παρόν. Είμαι χαρούμενος για αυτό καθώς βλέπω ότι πετυχαίνω έναν προσωπικό στόχο που έθεσα ο ίδιος στον εαυτό μου, καθώς ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν ψηλότερα. Βέβαια η ομάδα με βοήθησε και σε αυτό για αυτό και τους ευχαριστώ. μένει όμως μια αγωνιστική εάν πάνε όλα καλά και τελειώσει η πανδημία και επανέλθουμε όλοι και όλα  στην παλιά μας καθημερινότητα για να δούμε τι θα γίνει. Πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ για όλους και όλες και ελπίζω να βρεθούμε το συντομότερο δυνατό και πάλι στα γήπεδα΄΄. 

No comments