Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή



Πυλαία και Ολυμπιακός αναμετρώνται αύριο (23/2, 11:30, ΕΡΤSPORTS), σε ένα αγώνα που έχει ξεκάθαρο φαβορί τους "Πειραιώτες".  Η ομάδα του Πάνου Γούσιου την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του Φιλίππου Βέροιας, φτάνοντας τους δεκαπέντε βαθμούς, ενώ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ανδρέας Ορφανουδάκης είπε στην ιστοσελίδα μας:

"Αν και το τελευταίο διάστημα απέχω από τις προπονήσεις λόγω του ερχομού του γιου μου, γνωρίζω ότι για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουν ότι ήμαστε καλή και ποιοτική ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι χωρίς άγχος και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το απαιτητικό πρόγραμμα που έχουμε για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούμε".

O Ολυμπιακός επικράτησε την περασμένη αγωνιστική στην Έδεσσα, κόντρα στον τοπικό Αερωπό. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τριάντα βαθμούς. Ενόψει της αυριανής (23/2) αναμέτρησης, δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Ο Χάρης Μάλλιος δήλωσε στο olympiacossfp.gr : «Είναι ένα παιχνίδι που οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί από το πρώτο λεπτό και να βγάλουμε ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη. Δουλεύουμε εντατικά και σκληρά καθημερινά με την έλευση του νέου προπονητή για να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα θέλει λίγο χρόνο για να αφομοιώσει τα θέλω του και θεωρώ ότι στα play-off θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

No comments