Ο πατέρας νίκησε τον γιο στην Κυψέλη- Στραβομύτης: "Ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο πατέρας νίκησε τον γιο στην Κυψέλη- Στραβομύτης: "Ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς"


Ο Πανελλήνιος επικράτησε της Ακαδημίας Πατρών με σκορ 24-15 (19-9 ημίχρονο). Σημειώνεται ότι ο προπονητής των νικητών, Στραβομύτης Δημήτρης είναι ο πατέρας του αθλητή της Ακαδημίας, Λάμπρου, με τον πρώτο να βγαίνει νικητής σε αυτή την ιδιαίτερη "μονομαχία". Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια των εξήντα λεπτών, κατακτώντας εν τέλει τους δύο βαθμούς της νίκης.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-2, 4-4, 8-5, 10-8, 19-9 (ημίχρονο),14-9, 16-9, 18-11, 19-11, 21-13, 24-15

Πανελλήνιος: Τζανακάκης, Ψαρρός, Χατζηγιάννης 8, Μαυρομάτης, Βερτζώνης, Ζάτσε 3, Ρεπούλιας, Μπαρμπαράκης, Βαρής 1, Μαυρομάτης, Νιντερέγκερ 2, Ξανθόπουλος 4, Μπαλάσκας 4, Αλικάκος, Ζαφείρης 1, Τσακουλής 1

Ακαδημία  Πατρών: Διαμαντόπουλος, Ρουσσόπουλος 2, Παναγιωταρόπουλος , Παπαγιαννόπουλος 5,Στραβομύτης, Μάρκοβιτς, Τόμσον 2, Τσάμης, Μπεκιάρης, Πολίτης, Μπισκανάκης  2, Ζάγκας 1, Τόμοβιτς 3, Σκαρλάτος, Κολλύρης

Δίλεπτα: 4-6. Πέναλτι: 2/5- 3/4, Κόκκινη κάρτα: Σκαρλάτος (επικίνδυνο παιχνίδι)

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε: "Στο 28:09 λεπτό του αγώνα προσήλθε η γιατρός του γηπέδου. Στο 57:16 λεπτό του αγώνα απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας της Β ομάδας, Σκαρλάτος Αθανάσιος για επικίνδυνο παιχνίδι. Το δελτίο του αθλητή δεν κρατήθηκε".

Ο προπονητής του Πανελληνίου, Δημήτρης Στραβομύτης είπε στο greekhandball.com:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Πάτρας διεκδικεί την είσοδό της στην τετράδα, ενώ εμείς προσπαθούμε να παγιωθούμε σε αυτήν. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, κάτι που το αντικατοπτρίζει και το τελικό σκορ."

Όσο για το γεγονός ότι αντιμετώπισε τον γιο του, δήλωσε: "Προσέξαμε ιδιαιτέρως τον Λάμπρο (σ.σ. Στραβομύτη) (γέλια). Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν από τους πρωταγωνιστές, συνεπώς σήμερα (23/2) ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα".

No comments