Ανακοίνωσε Κοτσέσκοφ ο Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε Κοτσέσκοφ ο Φαίακας Κέρκυρας



Την απόκτηση του 23χρονου Ρώσου πίβοτ, Αλεξάντερ Κοτσέσκοφ, ανακοίνωσε σήμερα (29/02) ο Φαίακας Κέρκυρας. Το greekhandball.com ενημέρωσε χθες (28/02) για το γεγονός (θυμηθείτε πατώντας εδώ) πως ο αθλητής των νησιωτών πραγματοποίησε την Πέμπτη (27/2) την πρώτη του προπόνηση με το σύνολο του Νίκου Ριγανά, αν και είχε γνωστοποιηθεί εδώ και σχεδόν έναν μήνα πως είχε υπογράψει στην ομάδα.
Η ανακοίνωση των Φαιάκων αναφέρει, μεταξύ άλλων: « (...) Ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 9 ετών στην ομάδα της γενέτειράς του, στην οποία ο πατέρας του ήταν προπονητής και έπαιξε έως 16 ετών. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην «αυτοκράτειρα» του ρωσικού χάντμπολ, Chekhovskiye Medvedi (2012-2014), στην οποία έπαιξε αρχικά στην ομάδα Νέων και στη συνέχεια στην Ανδρική, με την οποία κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα Ρωσίας (2013/2014). Μετά από την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αγωνίστηκε στην Gomel Λευκορωσίας (2016/2017) και στη συνέχεια στη Shymkent Καζακστάν με την οποία κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα (2017/2018). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα Νέων της Ρωσίας».
Ο Αλεξάντερ Κοτσέσκοφ, επιπλέον, παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στη σελίδα του Φαίακα, στο Facebook: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην όμορφη Κέρκυρα, είναι μια νέα πρόκληση για εμένα. Γνωρίζω πως η ομάδα μου βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση, στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να πάρουμε τις απαιτούμενες νίκες και βαθμούς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν».

No comments