Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Φαίακας Κέρκυρας



Ο Φαίακας Κέρκυρας χρειάζεται πάση θυσία τους δύο πόντους της νίκης στο αυριανό (01/03, 16:00) εκτός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο τον ουραγό, Φίλιππο Βέροιας. Οι νησιώτες, που βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στις συνολικά 12 ομάδες, προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και θέλουν να... ρεφάρουν, ενώ η ομάδα της Ημαθίας ελπίζει πως θα μπορέσει να αιφνιδιάσει τους αυριανούς φιλοξενούμενους.
Ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θέλει να αποδείξει, στον αγωνιστικό χώρο, θετικά στοιχεία του. Το παιχνίδι, για εμάς, θα έχει ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά, όπως σε κάθε αναμέτρηση, έτσι και σε αυτήν, θα μπούμε αποφασισμένοι, ώστε να τα δώσουμε όλα για 60 λεπτά, με σκοπό να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από το ματς».
Απόντες πρόκειται να είναι οι τραυματίες, Κουκουτσίδης, Βαρδάκας.
Από την άλλη, ο παίκτης των Φαιάκων, Αλέξανδρος Δούγιας, επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα, κόντρα στην Δράμα. Αν και για 45 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι και μπροστά στο σκορ, το τελευταίο τέταρτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Προφανώς και η νίκη είναι μονόδρομος με αντίπαλο τον Φίλιππο και έτσι, δεν έχουμε να σκεφτούμε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, καθώς και απόλυτα πειθαρχημένοι στο πλάνο μας».
Ο προπονητής του Φαίακα, Νίκος Ριγανάς, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κουμαραδέλη, Τσαμουρίδη, που είναι τραυματίες.

No comments