Pregame: Δράμα Bianco Monte - Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα Bianco Monte - Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic



Η Δράμα Bianco Monte υποδέχεται σήμερα (29/02, 18:00) τον Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η Δράμα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ η ομάδα της Νίκαιας από πέντε διαδοχικές ήττες.
Ο παίκτης του συνόλου του Σάκη Βαλαβάνη, Λάζαρ Αντάμοβιτς, σχολίασε στο greekhandball.com: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Με νίκη θα είμαστε πιο κοντά στα πλέι οφ. Έχουμε προετοιμαστεί καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας γι' αυτό το ματς, θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας και είμαστε, τουλάχιστον στα... χαρτιά, το φαβορί για την κατάκτηση των δύο βαθμών. Αυτό, όμως, θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».
Απόντες θα είναι ο Κουρουτζίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και ο τραυματίας, Χαϊτίδης.
Από την άλλη, ο τερματοφύλακας του Άρη, Γιάννης Χρηματόπουλος, τόνισε, σχετικά, στην ιστοσελίδα μας: «Μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά και εμφανίσεων, προετοιμαστήκαμε για το ταξίδι στη Δράμα με μόνο σκοπό τους δύο βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος έχει πολλές λύσεις, κυρίως στην επίθεση, και παράλληλα, βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα από εμάς. Συνεπώς, είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο δεν έχουμε σκοπό να παραδοθούμε αμαχητί».
Στην αποστολή των Αθηναίων δεν έχουν συμπεριληφθεί οι τραυματίες, Χαραλάμπους, Μουλιάτος και ο χειρουργημένος στα ιγμόρια, Γραμματικόπουλος.

No comments