Με πούλμαν και συνοδό θα «κατέβει» στο ΟΑΚΑ ο Φίλιππος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με πούλμαν και συνοδό θα «κατέβει» στο ΟΑΚΑ ο Φίλιππος



Πηγή φωτογραφίας: pliroforiodotis.gr

Οι αθλητές του Φιλίππου Βέροιας πίεσαν την διοίκηση της ομάδας, ώστε το ταξίδι τους στην Αθήνα, για το ματς με αντίπαλο τον Δούκα (Σάββατο 18/01, 13:00), να γίνει με βαν/πούλμαν ή τρένο, καθώς δεν ήθελαν να μετακινηθούν ξανά με ΙΧ και τελικά πήραν αυτό που ήθελαν.
Και αυτό καθώς η διοίκηση αποφάσισε να ναυλώσει πούλμαν, ούτως ώστε οι αθλητές να μην ταλαιπωρηθούν με τα ΙΧ, αλλά κυρίως για να περιοριστεί η πιθανότητα κάποιου, δυσάρεστου, απρόοπτου γεγονότος, που θα έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητα των αθλητών και παράλληλα θα επέφερε, ενδεχομένως, ευθύνες. Επιβεβαιώνεται, έτσι, το χθεσινό (15/01) ρεπορτάζ του greekhandball.com (θυμηθείτε πατώντας εδώ), στο οποίο αναφερόταν πως η αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ήταν μετέωρη, επειδή οι παίκτες δεν ήθελαν να καλύψουν την απόσταση έως την πρωτεύουσα με ΙΧ. Φυσικά, το ότι θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι είδηση, που προέκυψε μόλις σήμερα (16/01) το απόγευμα και όχι χθες, σε αντίθεση με δημοσίευμα, που κυκλοφόρησε, από ιστοσελίδα σχετική με το χάντμπολ.
Το ίδιο δημοσίευμα «έπεσε» σε όλα... μέσα. Αρχικά, σε αυτό υπογραμμιζόταν ότι το παιχνίδι θα γίνει στο «Δαΐς», ενώ θα γίνει στο ΟΑΚΑ, όπως έχει αποκαλύψει το greekhandball.com από τις 10/01 (θυμηθείτε πατώντας εδώ). Επεσήμανε, επίσης, ότι οι παίκτες του Φιλίππου θα ταξιδέψουν με αυτοκίνητα, ενώ θα ταξιδέψουν με πούλμαν και τέλος τόνιζε ότι δεν θα έχουν συνοδό, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουν!  

No comments