Στον «αέρα» η αναμέτρηση του Φιλίππου με τον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον «αέρα» η αναμέτρηση του Φιλίππου με τον Δούκα


Πηγή φωτογραφίας: pliroforiodotis.gr 

Ρεπορτάζ: greekhandball.com

Το χέρι στη τσέπη καλείται να βάλει η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας, ώστε να ταξιδέψει η ομάδα στην Αθήνα, για τον αγώνα του Σαββάτου (18/01), κόντρα στον Δούκα.
Στη χθεσινή (14/01) προπόνηση, την οποία συντόνισε ο αθλητής, Σταύρος Παπαδόπουλος, παραβρέθηκαν, συνολικά, 11 παίκτες. Ωστόσο, κανένα μέλος της διοίκησης δεν εμφανίστηκε, για ακόμη μία φορά, ενώ όσον αφορά στον τεχνικό της ΧΑΝΘ, Κώστα Τούτση, που είχε δεχθεί να βοηθάει γυμνάζοντας, κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, τους παίκτες, δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στο γήπεδο, μέσα στο 2020. Παράλληλα, ο παίκτης της ομάδας, Κωνσταντίνος Πατραμάνης, επίσης δεν έχει δώσει το παρών σε καμία προπόνηση. 
Οι παίκτες έχουν δηλώσει, μεταξύ τους, την επιθυμία να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται και είναι αυτοί, στην ουσία, που την κρατούν «ζωντανή» με νύχια και με δόντια. Παρ' όλα αυτά, ο κόμπος έχει φτάσει, πια, στο χτένι και οι αθλητές έχουν τονίσει, επιπλέον, πως αν η διοίκηση δεν πληρώσει για την μετακίνησή τους με βαν ή δεν καλύψει τα έξοδα των 12, τουλάχιστον, εισιτηρίων του τρένου, δεν θα  «κατέβουν» στο ματς με τον Δούκα, διότι οι ίδιοι δεν θέλουν να μετακινηθούν ξανά με ΙΧ.
Η διοίκηση του Φιλίππου θα πρέπει, επομένως, να λάβει αποφάσεις, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά γενικότερα, αφού θα βρίσκει... μπροστά της αυτή την κατάσταση, σε σχεδόν κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Ο αγώνας, έτσι, με τον Δούκα είναι στον «αέρα» και όλα τα σενάρια δείχνουν να είναι πιθανά, χωρίς να αποκλείεται κανένα.

No comments