Pregame: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ



Το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Handball Premier είναι το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (18/01, 17:00, TV). Η αήττητη και πρώτη στη βαθμολογία, ΑΕΚ, στοχεύει σε μία ακόμα νίκη, ώστε να διευρύνει το σερί της και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη, ο «πληγμένος», λόγω των πολλών προβλημάτων, ΠΑΟΚ, είναι τρίτος στον πίνακα.
Ο αθλητής της Ένωσης, Τάσος Παπαδιονυσίου, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Είναι το πρώτο ματς μετά από μια μεγάλη διακοπή, που είχαμε, λόγω εθνικών ομάδων. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για ένα ντέρμπι, καθώς το συγκεκριμένο ματς, αλλά και τα υπόλοιπα, που ακολουθούν, είναι τεράστιας σημασίας για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Είναι η πρώτη αναμέτρηση της νέας χρονιάς και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας».
Αμφίβολος, λόγω τραυματισμού, είναι ο Μυλωνάς.
Ο παίκτης των Θεσσαλονικέων, Νίκος Λοΐζος, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Ένα παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είναι πάντα ιδιαίτερης σημασίας, λόγω της ιστορίας των δύο συλλόγων. Εδικά σε αυτήν την φάση του Πρωταθλήματος ένα θετικό αποτέλεσμα θα μάς δώσει μια ψυχολογική ανάταση, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.
Στο προηγούμενο ματς Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ είχαμε κακή απόδοση και πρέπει να αλλάξουμε εντελώς τον τρόπο σκέψης μας, καθώς και την τακτική μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε μια τόσο δυνατή έδρα».
Ο Δικέφαλος του Βορρά θα στερηθεί των απουσιών των Ιωαννίδη, Πετρίδη, Κεσίδη, Τσεσμετζίδη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μακροχρόνιους τραυματισμούς.

No comments