Στον... αυτόματο πιλότο ο Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον... αυτόματο πιλότο ο Φίλιππος Βέροιας



«Ακέφαλος» είναι εδώ και σχεδόν έναν μήνα ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς δεν έχει βρεθεί διάδοχος του Κύρου Σαράφη, που παραιτήθηκε στις 12/12/19, στη τεχνική ηγεσία. Μολονότι η διοίκηση της ομάδας είχε ενημερώσει, την ίδια ημέρα της παραίτησης του Σαράφη, πως βρίσκεται σε «προχωρημένες συζητήσεις με τον νέο προπονητή, που θα αναλάβει από την νέα χρονιά», παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Φιλίππου είναι στον... αυτόματο πιλότο.
Η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις της πριν από δύο ημέρες και για σήμερα (10/01), στις 18:30, έχει προγραμματιστεί η τρίτη προπόνησή της. Ωστόσο, ο κόουτς της ΧΑΝΘ, Κώστας Τούτσης, ο οποίος είχε συμφωνήσει να κατευθύνει προπονητικά την ομάδα, κάποιες ημέρες μέσα στην εβδομάδα, παρέχοντας ουσιαστικά, έτσι, βοήθεια στο σωματείο, δεν έχει παρουσιαστεί στις προπονήσεις.
Οι αθλητές οργανώνονται έχοντας ως επικεφαλής τους τον πιο έμπειρο παίκτη της ομάδας, Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή, αλλά όλοι αναρωτιούνται για πόσο ακόμα, αφού φαίνεται πως και εκείνος έχει κουραστεί από αυτή την κατάσταση.
Παράλληλα, όσον αφορά στο εκτός έδρας παιχνίδι (18/01), κόντρα στον Δούκα, η ώρα έναρξης του αγώνα δεν έχει οριστεί ακόμα, αφού το «Δαΐς» θα είναι κατειλημμένο, λόγω εκδηλώσεων και έτσι αναζητείται μια εναλλακτική λύση. Συζητιέται, λοιπόν, να διεξαχθεί η αναμέτρηση είτε στις 13:00, στο ΟΑΚΑ, είτε μετά από το παιχνίδι, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (17:00), στις 20:00, επίσης στο ΟΑΚΑ.

No comments