Pregame: Αθηναϊκός- ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αθηναϊκός- ΠΑΟΚ


Ο Αθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ανδρών, το Σάββατο (30/11) στις 18:00. Οι γηπεδούχοι, πέρασαν άνευ αγώνα στην παρούσα φάση και στόχος τους είναι να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται κόντρα σε μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Ο τεχνικός του Αθηναϊκού, Γιάννης Βαρελτζής, δήλωσε στο greekhandball.com για την επερχόμενη αναμέτρηση:
"Εμείς βλέπουμε την αναμέτρηση σαν μια γιορτή. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί έτσι ώστε ο κόσμος που θα δώσει το παρών στο γήπεδο να το ευχαριστηθεί. Πιστεύω ότι τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολλά. Εμείς θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Για τους γηπεδούχους θα απουσιάει λόγω προβλήματος τραυματισμού ο Παύλος Ζύλη,ενώ οι Αλέξης Σαμαράς και Γιώργος Σταυρινόπουλος δίνονται αμφίβολοι.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, η κακοδαιμονία δεν λέeι να σταματήσει. Μετά τους Μανώλη Ιωαννίδη, Θοδωρή Πετρίδη, Στάθη Κεσίδη, η ομάδα θα πρέπει πλέον να πορευτεί επίσης χωρίς τον Κώστα Τσεσμετζίδη, αφού στον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στην Πυλαία υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου.  Εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες, θα απουσιάσει επίσης και ο Αλέξανδρος Αποστόλου. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού και μένει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωστακίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:
"Ειναι ένα ματς κυπέλλου και γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Θα πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το παιχνίδι  και να γυρίσουμε υγιείς."

No comments