Pregame: Σαλαμίνα- Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Σαλαμίνα- Διομήδης Άργους


Η πρωτοπόρος, στο Νότιο Όμιλο της Α2, Σαλαμίνα υποδέχεται τον Διομήδη Άργους σε ένα ζευγάρι της φάσης των "16" του Κυπέλλου, το οποίο αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν άνευ αγώνα στη παρούσα φάση του θεσμού, ενώ στο πρωτάθλημα δείχνουν ασταμάτητοι με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Αλαΐσκας, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και ο ίδιος δήλωσε στο greekhandball.com:

" Η αναμέτρηση κόντρα στον Διομήδη είναι πολύ δύσκολη. Ο αντίπαλός μας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με τεράστια εμπειρία στην πρώτη εθνική κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σεβόμαστε τον Διομήδη, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε το χάντμπολ που ξέρουμε και από εκεί και πέρα τα πάντα μπορεί να συμβούν."

Ο Διομήδης Άργους, μετά την ψυχωμένη εκτός έδρας νίκης κόντρα στον Δούκα, για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, δείχνει ότι σιγα σιγά βρίσκει τα... πατήματά του.  Γκολούμποβιτς και Ντάσεβιτς θα απουσιάσουν ενώ για τον αγώνα κόντρα στη Σαλαμίνα, ο παίκτης των "Λύκων", Γιώργος Μαρκατάτος, μας δήλωσε:

"Αρχικά ερχόμαστε από νίκη το οποίο είναι καλό για εμας γιατί έχουμε ψυχολογία , δεν πρέπει όμως να υποτιμήσουμε  τον αντίπαλο γιατί μιλάμε για μια ομάδα η οποία είναι πρώτη στην Α2 . Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση , να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και να  δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό. 'Εχει σημασία για εμάς αυτό το παιχνίδι. "

No comments