Πετρίδης : ΄΄ Ο ΠΑΟΚ στηρίζει πλήρως τον Τσεσμετζίδη ΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πετρίδης : ΄΄ Ο ΠΑΟΚ στηρίζει πλήρως τον Τσεσμετζίδη ΄΄


΄΄ Ο ΠΑΟΚ θα σταθεί στο πλευρό του Κώστα Τσεσμετζίδη και θα τον στηρίξει πλήρως στην περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό του, την ρήξη αχίλλειου τένοντα ΄΄ δήλωσε ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης στο greekhandball.com  
Το χειρουργείο θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Θυμίζουμε ότι ο Τσεσμετζίδης στις δηλώσεις που μας είχε κάνει, είχε πεί ότι ΄΄περίμενε τον ΠΑΟΚ να είναι δίπλα του ΄΄ και αυτό ακριβώς θα συμβεί, όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου του Βορρά.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Τσεσμετζίδη στον αγώνα πρωταθλήματος με την  Πυλαία, θα τον υποχρεώσει να λείψει από 6 έως 9 μήνες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τσεσμετζίδης έλειπε, λόγω τραυματισμού, για ενάμιση μήνα από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, καθώς, είχε παρουσιάσει οστικό οίδημα στο δεξί πόδι του και στην  επανεμφάνιση του έπαθε την ζημιά λίγο μετά μετά από το 50ο λεπτό της, συμμετοχής του στο παιχνίδι.
Το ματς με την Πυλαία ήταν το πρώτο για τον 23χρονο αθλητή, αμέσως μετά την επιστροφή του.
Όλα πήγαν ανάποδα για τον Τσεσμετζίδη, ο οποίος είχε δηλώσει στις 5 Ιουλίου 2019, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ : ΄΄  Εύχομαι μία καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς ΄΄.

No comments