Δήλωση με... μηνύματα του προέδρου του Αερωπού, Μ. Ρόμπη, στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δήλωση με... μηνύματα του προέδρου του Αερωπού, Μ. Ρόμπη, στο greekhandball.com




Μιλώντας ψύχραιμα ο πρόεδρος του Αερωπού Έδεσσας ManDynamic, Μάκης Ρόμπης, έκανε δηλώσεις με... νόημα στο greekhandball.com σχετικά με την συμπλοκή μεταξύ παικτών στον αγώνα (28-25) της ομάδας του κόντρα στον Διομήδη Άργους.
O πρόεδρος του Αερωπού τόνισε πως οι νεαροί αθλητές θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όσον αφορά στη συμπεριφορά τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υποδειγματική στάση του φίλαθλου κόσμου των γηπεδούχων, παρά τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο.
Υπογράμμισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες της ομάδας μου, καθώς και το τεχνικό επιτελείο, για την νίκη. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλαθλο κόσμο, που είναι πάντα δίπλα μας και σήμερα (09/11) γέμισε το ΔΑΚ, έχοντας κόσμια συμπεριφορά. Το κοινό μας στάθηκε στο ύψος του, στο τέλος της αναμέτρησης, χωρίς να παρεκτραπεί. Θα ήθελα να ευχηθώ, επιπλέον, στον φίλο μου, Γιώργο Χαλκίδη, ο οποίος είναι αξιόλογος προπονητής, καλή πορεία στη συνέχεια. Οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, διότι έχουν μέλλον μπροστά τους. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή. Δεν χρειαζόταν να γίνει ό, τι έγινε. Το ματς είχε κριθεί. Είναι άδικο, για εμάς, που χάσαμε τρεις παίκτες».

No comments