Τούτσης: «Μας επηρέασαν το ρεπό, η έλλειψη ρυθμού και οι απουσίες...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: «Μας επηρέασαν το ρεπό, η έλλειψη ρυθμού και οι απουσίες...»



Δηλώσεις στο greekhandball.com έκανε ο προπονητής της ΧΑΝΘ (σ.σ. επικράτησε με 31-21 του Αρχέλαου Κατερίνης), Κώστας Τούτσης. Ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για τον θάνατο του Γιώργου Σαΐτη, καθώς και να μεταφέρουμε τα συλλυπητήριά μας. Χάσαμε έναν σοβαρό άνθρωπο, ήταν εργάτης του αθλήματος, προσέφερε πάρα πολλά».
Πρόσθεσε, επιπλέον: «Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, ήταν «επικίνδυνο» το γεγονός ότι προερχόμασταν από ρεπό και δεν είχαμε ρυθμό. Φοβόμασταν ότι αυτό θα μας επηρέαζε, όπως κι έγινε. Με δεδομένο τις δύο απουσίες στη δεξιά πλευρά, τον Οσάγκι και τον Μπαϊρλή, η διαδικασία έγινε πιο δύσκολη. Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως να ολοκληρώναμε το πρώτο ημίχρονο με μεγαλύτερη διαφορά από τα τρία γκολ, που έληξε».
Κατέληξε τονίζοντας: «Στο δεύτερο μέρος, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και εκμεταλλευτήκαμε τις ειδικές συνθήκες, παρ' όλο που ο αντίπαλος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έχει ανταγωνιστικούς παίκτες. Αυξήσαμε, στην πορεία, την διαφορά. Αυτό μάς έδωσε την ευκαιρία, στο τελευταίο  δεκάλεπτο, να χρησιμοποιήσουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, έτσι ώστε να έχουμε έτοιμους παίκτες στη διάρκεια του Πρωταθλήματος».

No comments