"Φοβόμαστε μόνο τον καιρό" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Φοβόμαστε μόνο τον καιρό"


Από τις 14 Νοεμβρίου, πριν από 5 ημέρες δηλαδή, το greekhandball.com σας πληροφόρησε ότι θα ακολουθήσουν την Μελσούνγκεν στην Ελλάδα, για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, 170 φίλαθλοι της γερμανικής ομάδας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ, μαζί με την αποστολή της Μελσούνγκεν.
Αλλωστε, η ενημέρωση προς τον Ολυμπιακό είχε, ήδη, δοθεί από τους Γερμανούς.
Το σχετικό ρεπορτάζ του greekhandball.com :

http://www.greekhandball.com/2019/11/blog-post_267.html

Πριν από λίγο, η Μελσούνγκεν ανακοίνωσε ότι είναι οριστικό πως θα μετακινηθούν στην Ελλάδα 140 φίλαθλοι της ( υπήρξαν ακυρώσεις ) ενώ το τσάρτερ θα έχει στο σύνολο του 170 άτομα, καθώς, θα ακολουθήσουν την ομάδα της Μπουντεσλίγκα τα 30 μέλη της αποστολής της ( παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση ).
Την επιβεβαίωση μας έδωσε ο Υπεύθυνος Τύπου της Μελσούνγκεν Μπερντ Κάϊζερ, ο οποίος μίλησε στο greekhandball.com :
΄΄  Οι φίλαθλοι μας είχαν κλείσει τις θέσεις στο τσάρτερ 2 εβδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά που θα ακολουθήσουν τόσοι φίλαθλοι την ομάδα μας σε εκτός έδρας αναμέτρηση της στα Κύπελλα Ευρώπης. Συνήθως, ήταν 20 έως 25. Αλλά, όταν έγινε η κλήρωση με τον Ολυμπιακό, πολλοί έδειξαν ενδιαφέρον να πάνε στην Ελλάδα. Πρώτη φορά παίζουμε με μία ελληνική ομάδα, είναι νέα εμπειρία αλλά και μία καλή συγκυρία, για έναν προορισμό που αρέσει σε όλους τους Γερμανούς. Αυτή την φορά, θα κάνουμε αρχή στις πτήσεις από το μικρό αεροδρόμιο στο Κάσελ, κοντά στο σπίτι μας. Ετσι, θα αποφύγουμε την ταλαιπωρία να μετακινηθούμε μέσω Φρανκφούρτης. Το γεγονός, διευκολύνει το ταξίδι μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κάθε φίλαθλος μας, θα πληρώσει 350 ευρώ. Στο ποσό περιλαμβάνεται το ποσό για το αεροπλάνο, η διαμονή στο ξενοδοχείο, το εισιτήριο του αγώνα αλλά και ξενάγηση στην Αθήνα. Οι 140 φίλαθλοι μας είναι παραδοσιακοί και προέρχονται από 3 Συνδέσμους Φιλάθλων της Μελσούνγκεν. Είναι πολύ ευγενικοί φίλαθλοι και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη ρεβάνς στον Πειραιά. Αλλωστε, στο πρώτο ματς φιλοξενήσαμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο μας, έκαναν πάρτυ και τους δείξαμε την αγάπη και τον σεβασμό μας. Το ίδιο ελπίζω ότι θα γίνει και στον Πειραιά. Το μόνο που φοβόμαστε, εκτός από τα αγωνιστικά για τα οποία δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω, είναι ο καιρός. Ακούσαμε ότι μπορεί να βρέχει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και τον Πειραιά. Θα πάρουμε και ομπρέλες, ώστε να δούμε με την ησυχία μας το λιμάνι του Πειραιά και την Ακρόπολη΄΄.
Το τσάρτερ της Μελσούνγκεν θα προσγειωθεί στα Σπάτα το Σάββατο στις 2.30 μ.μ
Η αποστολή της γερμανικής ομάδας θα μείνει στο κέντρο του Πειραιά, τον οποίο θέλουν να γνωρίσουν οι ιθύνοντες της.
Η πρακτική των πτήσεων τσάρτερ είναι συνηθισμένη για την Μελσούνγκεν, καθώς, προσπαθεί να κερδίζει χρόνο για τις υποχρεώσεις της, καλύπτοντας κιόλας τις απαιτήσεις των φιλάθλων της, ειδικά εκείνων που πληρώνουν από 23 έως 28 ευρώ στα εντός έδρας παιχνίδια της, για ένα εισιτήριο και δεν έχουν δυσκολία ώστε να ανταποκριθούν και σε επιπλέον δαπάνες.
Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός-Μελσούνγκεν θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote 9, την Κυριακή, στις 6 μ.μ.

Νίκος Δελαγραμμάτικας 

No comments