Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- Βέροια 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- Βέροια 2017


Στην εξ' αναβολής αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, η Πυλαία θα υποδεχτεί την Βέροια 2017. Οι γηπεδούχες έχουν, μέχρι στιγμής, δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Η Πυλαία θα παραταχθεί πλήρης και η παίκτριά της, Ρέα Λούρη ανέφερε στο grekkhandball.com:

"Ο αυριανός αγώνας (20/11)  με την Βέροια 2017 θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμάστει κατάλληλα γι' αυτήν την αναμέτρηση και όλες οι παίκτριες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ατομικό και ομαδικό βαθμό , για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή επιτυχία και στις δύο ομαδες".

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Βέροιας, το διήμερο 15-16/11, αγωνίστηκε κόντρα στην αυστριακή Γκρατς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Η ελληνική ομάδα μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί, ωστόσο η παρουσία της άφησε θετικές εντυπώσεις. Πλέον η προσοχή της, στρέφεται στην αυριανή (20/11) αναμέτρηση του πρωταθλήματος και το ζητούμενο είναι να διπλασιάσει τις νίκες της. Ο απολογισμός της Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 είναι μία νίκη και μία ήττα. Μοναδική απουσία, είναι αυτή της Αθανασίας Τσιτλακίδου, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Η Ελισάβετ Μάστακα με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, ανέφερε:

"Προερχόμαστε από δύο δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την θετική εμφάνιση της δεύτερης αναμέτρησης. Παίζουμε κόντρα σε μια νεανική και φιλόδοξη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρές αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει επίσης να κρατήσουμε τον υψηλό ρυθμό που έχουμε από τα δύο προγηούμενα παιχνίδια. Αυτό θα μας βοηθήσει ενόψει του αυριανού (σ.σ.20/11) αγώνα."

No comments