Ραντεβού με την ιστορία για τον Ολυμπιακό στο Μελσούνγκεν. Δηλώσεις Ζαραβίνα στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ραντεβού με την ιστορία για τον Ολυμπιακό στο Μελσούνγκεν. Δηλώσεις Ζαραβίνα στο greekhandball.com





Για την Φρανκφούρτη, με τελικό προορισμό το γειτονικό Μελσούνγκεν, πετά ο Ολυμπιακός στις 8.30 π.μ. της Παρασκευής 15/11, με πτήση της Aegean, προκειμένου να αντιμετωπίσει για το EHF Cup την γερμανική Μελσούνγκεν, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της διοργάνωσης ( Σάββατο 16/11 στις 8 μ.μ.,  ώρα Ελλάδος ).
Με καλή ψυχολογία μετά και από την νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την σπουδαιότερη πρόκληση στην ιστορία του στα Κύπελλα Ευρώπης και ο προπονητής του Γιώργος Ζαραβίνας, επεσήμανε στο greekhandball.com :
΄΄  Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού, καθώς, παίζει απέναντι σε μία τόσο σπουδαία ομάδα και μάλιστα στη Μέκκα του αθλήματος. Μία ομάδα που αγαπά τους Ελληνες, καθώς εκεί αγωνίσθηκαν πάρα πολλοί στο παρελθόν και φυσικά ο Γρηγόρης Σανίκης ( φωτο )  που είναι συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις 2 ομάδες. Παρόλο που δεν βρισκόμαστε στην κατάσταση που θα θέλαμε, λόγω κάποιων απουσιών, θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας και τον Ολυμπιακό με τον καλύτερο τρόπο. Τελειώνοντας το παιχνίδι πρέπει να έχουμε αφήσει το στίγμα της αγωνιστικότητας μας΄΄.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν 17 παίκτες, καθώς, προστέθηκε στην 16άδα που πήγε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Καρβάτσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και 11 ημέρες από διάστρεμμα στον αστράγαλο και ενδέχεται να καταστεί δυνατή η χρησιμοποίηση του.
Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί την Παρασκευή στο γήπεδο του αγώνα, την ώρα που θα παίξει το Σάββατο.
Στο πλευρό τους οι Πειραιώτες θα έχουν 35 φιλάθλους τους. Τόσα εισιτήρια ζήτησαν από  την Μελσούνγκεν για το ματς που αναμένεται ότι  θα παρακολουθήσουν 3.000 φίλαθλοι, στο γήπεδο  χωρητικότητας 4.500 θέσεων.
Στη ρεβάνς, στις 23 Νοεμβρίου, η Μελσούνγκεν θα έχει στο πλευρό της 170 άτομα που θα ταξιδέψουν με τσάρτερ, αυθημερόν, με την αποστολή της γερμανικής ομάδας.


No comments