Ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ουγγαρία, καλύτερη η Σζέγκεντ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ουγγαρία, καλύτερη η Σζέγκεντ




Ωραίο παιχνίδι στην Ουγγαρία, με την Πικ Σζέγκεντ να παίρνει σημαντική νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα με 31-28 (18-11 ημίχρονο). Οι Ούγγροι είχαν σε εκπληκτική ημέρα τους Μακέντα και Ραντιβόγιεβιτς, οι οποίοι πέτυχαν από 7 και 6 γκολ αντίστοιχα ενώ ο τερματοφύλακάς τους, Ρόλαντ Μίκλερ είχε 12 αποκρούσεις (οι 3 από αυτές σε εκτελέσεις πέναλτι).

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στα 9 τέρματα, ωστόσο οι Καταλανοί έβγαλαν αντίδραση, μείωσαν στο 1 γκολ, 7 λεπτά πριν το τέλος, αλλά οι τερματοφύλακες της Σζέγκεντ Μίκλερ και αλίλοβιτς, ήταν σε εξαιρετική ημέρα και σφράγισαν τη νίκη για την ομάδα τους. Για την Μπαρτσελόνα ο Λουντοβίκ Φάμπρεγκας πέτυχε 8 γκολ και ήταν ο μόνος που σκόραρε παραπάνω από 1 για την ομάδα του, στο πρώτο ημίχρονο.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Χουάν Κάρλος Παστόρ ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του και τόνισε με δηλώσεις του: « Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό χάντμπολ, αλλά στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι. Οι τερματοφύλακές μας ήταν πολύ καλοί σήμερα, ο Ρόλαντ στο πρώτο ημίχρονο και ο Μίρκο μας βοήθησε στο δεύτερο».

Σζέγκεντ: : Jorge Maqueda 7, Bogdan Radivojevic 6, Bence Banhidi 5, Dean Bombac 3, Luka Stepancic 3, Richard Bodo 3, Jonas Källman 2, Nik Heningman 1, Matej Gaber 1.

Μπαρτσελόνα: Ludovic Fabregas 8, Aitor Arino 5, Dika Mem 5, Aron Palmarsson 3, Timothey N’guessan 2, Victor Tomas 2, Lasse Andersson 1, Alex Pascual 1, Luka Cindric 1.




No comments