Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Ιωνικός Ν.Φ: Οι δηλώσεις των δύο προπονητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Ιωνικός Ν.Φ: Οι δηλώσεις των δύο προπονητών



Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος της Handball Premier έχοντας κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα. Τα επίσημα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» δεν ξεκινούν αύριο (21/9) στις 19:00 στο Ρέντη, αφού έχουν ήδη προηγηθεί οι διπλές αναμετρήσεις με την Μπόρατς. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με δύο νίκες, δεν δυσκολεύτηκε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του EHF Cup ενώ παράλληλα έδειξε έτοιμος και για εγχώριες υποχρεώσεις. Για τους γηπεδούχους  θα προφυλαχτούν  οι Πάτρικ Λέμος και Γρηγόρη Σανίκης εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.΄

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr ότι αυτά τα παιχνίδια αποτελούν ευκαιρία για να χτιστεί η ομοιογένεια της ομάδας. Αναλυτικά: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέλουμε να ξεκινήσουμε με πάρα πολύ καλό ρυθμό και να έχουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν ομοιογένεια και αυτοματισμούς για τα επόμενα δύσκολα ματς που ακολουθούν. Έχουμε καταλάβει τα προηγούμενα δυο χρόνια πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος και όταν είναι μαζί μας όλη η ομάδα μεταμορφώνεται. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Θέλουμε αρχής γενομένης από τα πρώτα παιχνίδια να δείξουμε τον χαρακτήρα της ομάδας, ότι παλεύει μέχρι τέλους, ότι μάχεται και της αρέσει και παίρνει δύναμη από τον κόσμο».

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και βασικός στόχος του, είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Ο Μάκης Παπακώστας, προπονητής του Ιωνικού δήλωσε στο greekhandball.com « Εκτιμώ ότι το νέο Πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πρωταρχικός στόχος μας, όμως, είναι να γίνουμε ομάδα και μέσα από τις προπονήσεις, την προσπάθεια και τους αγώνες, είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει βελτίωση και ελπίζω ότι θα προκύψουν νέες επιθυμίες».

No comments