Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική ΓυναικώνΠραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 18:15,στο κλειστό γήπεδο του Καματερού ,η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Γυναικών, ενόψει των προκριματικών του Euro 2020. Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στις 26/9, στην Αλμερία και την Ολλανδία στις 29/9 στην Κοζάνη. Από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Παναγιώτης Μεσσήνη, κλήθηκαν οι αθλήτριες:  Μακρή, Μανιά, Καρέλα, Φράγκου, Ζενέλι, Χριστοπούλου (ΟΦΝ Ιωνίας), Ζυγούρα, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά, Μούρνου, Γκάτζιου (ΠΑΟΚ Mateco), Βασιλειάδου, Μάστακα, Καραχαρίση (Βέροια 2017), Ράτσικα, Αργυροπούλου (HONDA Πανόραμα), Κουκμίση (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ανδρίτσου (ΑΟΔ Κορυδαλλού), Τσακάλου (Πόντραφκα Βετζέτα- Κροατία).

Έδωσαν όλες το "παρών" με εξαίρεση την Τσακάλου λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα της και της Μάστακα. Οι δύο αθλήτριες αναμένεται να ενταχθούν και αυτές σύντομα στην προετοιμασία.
Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τις παίκτριες του Παναγιώτη Μεσσήνη,στις 11:00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στις 19:30 στο κλειστό του Καματερού.

No comments