ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ντέρμπι δικεφάλων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ντέρμπι δικεφάλων



Η πρώτη αγωνιστική της Handball Premier περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπυ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση των δύο δικεφάλων θα διεξαχθεί αύριο 21/9, στις 17:00, στο κλειστό της Νεάπολης. Οι γηπεδούχοι θα έχουν την στήριξη του κόσμου τους και ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξης Παπαβασίλης, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Μανώλη Ιωαννίδη, ο οποίος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω ρήξης χιαστών που υπέστη. Σύμμαχος η παράδοση για τον δικέφαλο του Βορρά ο οποίος μετράει 11 νίκες σε 19 αγώνες πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος. Οι δηλώσεις του αναλυτικά: «Η προετοιμασία σε γενικές γραμμές πήγε καλά, με μελανό σημείο τον σοβαρό τραυματισμού του τερματοφύλακα μας, Μανώλη Ιωαννίδη. Αυτό που μας απασχολεί είναι η συνολική παρουσία μας στο πρωτάθλημα, γιατί θέλουμε να βγάλουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ, αντάξιο του ονόματος του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας πάθος, αποφασιστικότητα και ενέργεια. Αυτή τη στιγμή έχω στην διάθεση μου όλους τους παίκτες του ρόστερ μας, οπότε πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωτάθλημα. Φυσικά στο πρώτο «ντέρμπι» της χρονιάς στην έδρα μας, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, αφού έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να κρίνει αποτελέσματα».

Η «’Ενωση» παρουσιάζεται πλήρης σε όλες τις θέσεις και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη χωρίς κάποια απουσία ενώ ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δημητρούλιας ανέφερε: «Όλα θα φανούν στο γήπεδο αλλά θεωρώ ότι είμαστε εκεί που πρέπει αυτή τη στιγμή, για να ανταποκριθούμε στην πρεμιέρα που ξέρουμε καλά ότι πάντα εγκυμονεί εκπλήξεις».

No comments