Πηλαλίδης: Σημαντική νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πηλαλίδης: Σημαντική νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα



Ο Αερωπός Έδεσσας έκανε μια σπουδαία ανατροπή επικρατώντας της Bianco Monte Δράμας με 22-21, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Handball Premier. Το greekhandball.com μίλησε με τον προπονητή του Αερωπού, Γιάννη Πηλαλίδη, ο οποίος στάθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που είχε η αναμέτρηση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:" Καταρχάς θέλω να πω ότι πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Παρά το άγχος της πρεμιέρας όμως ,καταφέραμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ανταποκριθήκαμε στις καταστάσεις και γενικότερα είχαμε λάθος προσέγγιση σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανασυνταχθήκαμε και η ομοιογένεια που διαθέτουμε σαν ομάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Τα παιδιά ήταν πιο συγκεντρωμένα και πήραμε κεφάλι στο σκορ".
Τέλος εκτίμησε ότι αυτή η νίκη θα βοηθήσει τους παίκτες του, να έχουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:" Ήξερα ότι δε θα είμαστε εκατό τοις εκατό ομάδα από τη στιγμή που ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να κρατήσουμε δύο στοιχεία. Το πρώτο ότι πήραμε τους δύο βαθμούς και το δεύτερο να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε. Θεωρώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνέχεια.".

No comments