Ριγανάς: «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην ΑΕΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ριγανάς: «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην ΑΕΚ»




Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Φαίακα Κέρκυρας, Νίκος Ριγανάς, στις δηλώσεις του στο greekhandball.com, σχετικά με την χθεσινή (21/09) επικράτηση (25-20) της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας. Τόνισε: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, πετύχαμε μια ιστορική νίκη. Για τον Φαίακα ήταν πρόκληση. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο ματς, καθώς ο Άρης Νικαίας διαθέτει εμπειρία. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουμε ότι θα είμαστε από αυτές, που θα διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία».
Συνέχισε λέγοντας: «Είχαμε δουλέψει πολύ γι' αυτό το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αμυντική μας λειτουργία, ενώ στην επίθεση βρήκαμε πολλές λύσεις, παίζοντας γρήγορο χάντμπολ. Στο δεύτερο μέρος, κρατήσαμε χαρακτήρα, αν και συνήθως έχουμε πρόβλημα στα πρώτα 10 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου».
Ο τεχνικός των νησιωτών έκανε αναφορά στο προσεχές παιχνίδι τον Φαιάκων κόντρα στην ΑΕΚ, στο οποίο η ομάδα του θα μετρήσει τις δυνάμεις της, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε: «Η συνέχεια είναι απαιτητική. Πετύχαμε απλώς μία πρώτη νίκη. Θα πάμε στην Αθήνα για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία, όπως και ο Ολυμπιακός, έχει ξεφύγει για τα ελληνικά δεδομένα. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας». 

No comments