Τελευταία νέα

Γούσιος: Να γίνουμε πιο έμπειροι μετά το σημερινό αποτέλεσμαΟ τεχνικός της Πυλαίας, Πάνος Γούσιος, μίλησε στο greekhandball.com αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Διομήδη Άργους και τόνισε ότι τα κρίσιμα σουτ που έχασαν οι παίκτες του, ήταν η κύρια αιτία της ήττας της ομάδας του.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:" Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι αποβολές των Ανανιάδη και Μέτση οι οποίοι είναι δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες μας. Είναι κομβικής σημασίας για εμάς ότι χάσαμε πολλά κρίσιμα σουτ και αυτό μας στοίχισε".

Επίσης ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος από τον ενθουσιασμό που έδειξαν οι παίκτες του, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα:
" Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ νωχελικά αλλά στο δεύτερο ο ενθουσιασμός που δείξαμε μας οδήγησε στο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Επίσης λόγω της επιπολαιότητας μας και κάποιων αυστηρών αποβολών παίζαμε για 14 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Είναι ένα παιχνίδι που εμείς το χάσαμε. Ωστόσο πρέπει να γίνουμε πιο έμπειροι μετα τη σημερινή εμφάνιση και να αποτελέσει έναν οδηγό για την συνέχεια ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη".

No comments