Για το αήττητο και την πρωτιά ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για το αήττητο και την πρωτιά ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ



Mε το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς συνεχίζεται σήμερα η Handball Premier, όπου στο κλειστό του Ρέντη στις 18:00 ο Ολυμπιακός Όμιλος Ξυνή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Βεργίνα TV στο σούπερ ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας 15 βαθμούς σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 14, όπως και η ΑΕΚ που αγωνίζεται με την ΧΑΝΘ. Έτσι το αποτέλεσμα του ντέρμπι σήμερα, είναι κρίσιμο αφού μπορεί να αλλάξει την βαθμολογική κατάταξη.

Oι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στη διάθεση τους τον Γρηγόρη Σανίκη που μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων την τελευταία εβδομάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελείται από τους: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Νίκος Λιάπης, Αντώνης Κόντης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα κλασσικό ντέρμπι. Έχουμε ξεπεράσει πολλά προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα και βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στη θέληση, στο πάθος και πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι για 60  λεπτά στο πλάνο μας. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, να είναι η δύναμη μας απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ώστε να συνεχίσουμε αήττητοι και να διατηρηθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος».

No comments