«Διψάμε για τέτοια παιχνίδια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Διψάμε για τέτοια παιχνίδια»



Η ώρα των ντέρμπι έφτασε για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου του Βορρά που σε διάστημα λίγων ημερών δίνει τρία σημαντικά παιχνίδια για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και για το κύπελλο Ελλάδας.

Η αρχή γίνεται σήμερα στις 18:00 απέναντι στον Ολυμπιακό στου Ρέντη, ακολουθεί το νοκ άουτ ματς Κυπέλλου με τον Αερωπό στην Έδεσσα και την μεθεπόμενη Κυριακή ο αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στη Νεάπολη.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο paok24.com για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, υπογραμμίζοντας πώς όλοι στον Δικέφαλο του Βορρά «διψούν» για τα ντέρμπι και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

O Έλληνας τεχνικός τόνισε αρχικά:

«Γενικώς ήρθε ο καιρός να παίξουμε τα ματς που πρέπει να παίξουμε. Είναι μία δύσκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται, με τρία δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στον Ολυμπιακό στην Αθήνα, το ματς του κυπέλλου με τον Αερωπό στην Έδεσσα σε μία δυνατή έδρα που θέλει προσοχή και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νεάπολη. Είναι τα πιο σημαντικά ματς για εμάς στον πρώτο γύρο. Ξεκινάμε απέναντι στον Ολυμπιακό μία ομάδα αρκετά δύσκολη που έχει ενισχυθεί, αλλά παράλληλα και εμείς έχουμε τη δικιά μας δυναμική και φιλοσοφία στο παιχνίδι και έχω από τους αθλητές μου πώς διψάνε για τέτοια παιχνίδια. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Σχετικά με το αν το ρόστερ του Ολυμπιακού υπερτερεί στα χαρτιά, αλλά το σύνολο του ΠΑΟΚ είναι πιο συσπειρωμένο, απάντησε:

«Οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός πάτησε στην επιτυχία του νταμπλ πέρσι και ενισχύθηκε σημαντικά φέτος. Έχει κάνει μία σπουδαία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Όμως εμείς έχουμε τη δικιά μας χημεία μέσα στην ομάδα και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας μας. Οι αθλητές γνωρίζουν το τι πρέπει να κάνουν στο παιχνίδι και πιστεύω πώς μέσα από τη χημεία που διαθέτουμε και τη δουλειά που έχουμε κάνει θα είμαστε εμείς που θα καταφέρουμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη».

Για το εάν ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω του αγωνιστικού ρυθμού που πήρε από τα παιχνίδια της Ευρώπης που προηγήθηκαν, σχολίασε:

«Ναι, είναι και αυτό ένα σημαντικό κομμάτι των μεταξύ μας παιχνιδιών. Σίγουρα το ευρωπαϊκό παιχνίδι σου δίνει πολλά πράγματα, καλό τάιμινγκ στις προσπάθειες σου, καλή χημεία μέσα στο παιχνίδι, καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των παικτών, αλλά και δυνατά παιχνίδια από τα οποία μπορείς να εντοπίσεις τα θετικά στοιχεία που διαθέτει η ομάδα, αλλά και τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Είναι κάτι που το χρειαζόμασταν σίγουρα και εμείς, αλλά έχουμε δουλέψει έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα».





No comments