Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Αερωπό



Την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο, στρέφει ο Αερωπός μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, στο Μόγκιλεφ της Λευκορωσίας απέναντι στη Μασέκα.

Ο Αερωπός ύστερα από την πρώτη ήττα με 24-20 στο χθεσινό παιχνίδι, ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς με 33-20 από τους πιο έμπειρους και με μεγαλύτερο ρόστερ Λευκορώσους και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EHF Challenge Cup.

Ο Αερωπός βρισκόταν κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, που βρήκε τους Λευκορώσους μπροστά στο σκορ με 14-10. Η Μασέκα με περισσότερες λύσεις στη διάθεση της εκμεταλλεύτηκε την κόπωση των παιχτών του Αερωπόυ στο δεύτερο ημίχρονο, για να φτάσει στη νίκη με σκορ 31-24

ΜΑΣΕΚΑ-ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  (14-10 ημχ.)

ΜΑΣΕΚΑ (Σεργκέι Μπογκαντίροφ): Μπαριλάου 1, Τσιάνκου 3, Ντράζντου 4, Σόντσικ 2, Σμασονάου, Ντούντα 5, Γιασιούκεβιτς, Παρφείαβετς 1, Ντόλχι, Τσάρικ 1, Χάισα 5, Ναούμικ 2, Τιλνένκο 1, Μίχαλτσουκ 5, Μπυίκεβιτς 1, Κοτάου.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυροδουλάκης 4, Τζουβάρας 5, Κράλλης, Θεοδωρόπουλος 3, Δημάκης 3, Μπάρμπας, Βαφείδης 2, Μισαηλίδης, Κεσίδης 2, Κυριακού 5.

Διαιτητές: Σνιουρεβίσιους-Γκριγκαλιόνις (Λιθουανία), Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 2/1-3/2

No comments